Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι ξεκινάει σήμερα στη Νάουσα

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Η πίστα του Παγοδρομίου έχει γυαλίσει, το τζάκι στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη έχει ανάψει και η κουκλίστικη αγορά έχει στηθεί... Μέρες τώρα, μικρά ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς χτίζοντας τα παραμυθένια ξύλινα σπιτάκια, τοσοδούλες νεράιδες πετούν πάνω από τα δέντρα φωτίζοντάς τα με αμέτρητα λαμπιόνια, ενώ οι τάρανδοι του Αϊ-Βασίλη κουβαλούν τα αμέτρητα δώρα. Όλα είναι πλέον έτοιμα και μας περιμένουν σήμερα στις 8 το απόγευμα στο Δημοτικό Πάρκο της Νάουσας να ξεκινήσουμε την περιπέτεια μας στο κόσμο του Παραμυθιού, με παράσταση από τα ξωτικά του μαγεμένου Δάσους.
Από τις 12 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, γινόμαστε μέρος του Χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, γνωρίζουμε από κοντά τον Άγιο Βασίλη, δουλεύουμε και μεις στο μαγεμένο εργαστήριο των ξωτικών και κλείνοντας τα μάτια, κρεμάμε την ευχή μας στο δέντρο των ευχών. 

Κάθε παιδί έχει θέση στο παραμύθι του NAOUSSA CHRISTMAS FESTIVAL με δωρεάν είσοδο στο πάρκο και δωρεάν συμμετοχή σε δημιουργικές δράσεις που περιλαμβάνουν εορταστικές χειροτεχνίες, σοκολατοδημιουργίες, παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού… γιατί ο Αϊ-Βασίλης έχει γεμίσει το Πάρκο με δώρα για τους μικρούς του επισκέπτες, θεατρικό παιχνίδι με τις γλυκές νεράιδες, τρελό χορό και πολύ τραγούδι με τα σκανταλιάρικα ξωτικά!

Η πίστα του Παγοδρομίου του NAOUSSA CHRISTMAS FESTIVAL περιμένει τους επίδοξους πατινέρ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στον πάγο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και για τα μεγάλα παιδιά! Που θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στη κουκλίστικη αγορά, να απολαύσουν τον τοπικό οίνο, να συμμετάσχουν σε οινογνωσίες και πεντανόστιμες γευστικές δοκιμές, να διασκεδάσουν με χορό και τραγούδι, να θαυμάσουν την εκπληκτική θέα του κάμπου της Νάουσας και γιατί όχι… να στείλουν και αυτοί ένα γράμμα στον Αϊ-Βασίλη.

Η επίσημη σελίδα του NAOUSSA CHRISTMAS FESTIVAL είναι : http://christmasfestival.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ