Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοχάμεντ Μπέν: «Θέλω να πάω σε μια μεγάλη ομάδα».

Πού είναι ο Ελ Φαρντού Μπεν Ναμπουχάνε Μοχάμεντ; Με τέτοιο όνομα... σιδηρόδρομο είναι δύσκολο να τον χάσει κανείς. Η περσινή «υπερταχεία» όμως της Βέροιας φέτος αναζητείται στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπιγκ Μπεν της «βασίλισσας του Βορρά» πέρυσι σε 33 ματς σημείωσε 15 γκολ και τερμάτισε στη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Μπεργκ, πίσω από τον Σολάρι (16 τέρματα). Και είδε το όνομά του για πρώτη φορά τον περασμένο Μάρτιο στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του, τα νησιά Κομόρες.Στο φετινό πρωτάθλημα και στην ανανεωμένη Βέροια, όμως, ο Μπεν δεν είναι πλέον το «βαρύ πυροβολικό»...
Εμφανίζεται με 3 γκολ σε δέκα ματς, στα οποία τα έξι είτε έχει γίνει είτε έχει περάσει ως αλλαγή. Τα σενάρια γι' αυτόν είναι πολλά. Και οι φήμες «οργιάζουν». «Εχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και γι' αυτό η Βέροια τον έχει θέσει στο περιθώριο», ακούγεται διαρκώς και ενισχύεται κάθε φορά που εκείνος αποκρούει τις προτάσεις της Βέροιας για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα στην τελευταία ο Θόδωρος Καρυπίδης του προσέφερε τριπλάσιες αποδοχές. Βέβαια δεν πρόκειται για κάποιο εξωπραγματικό ποσό, αφού για την περσινή, πρώτη του χρονιά στον σύλλογο ο Μπεν πήρε 40.000 ευρώ! Ενώ φέτος προβλέπεται σε αυτό μια μικρή προσαύξηση. Το θέμα, όμως, δεν είναι τι λέγεται, αλλά τι απαντάει ο ίδιος ο 25χρονος επιθετικός.

Στα «ερυθρόλευκα» σενάρια δεν απαντάει ευθέως... «Αν ήταν αλήθεια πως έχουν μιλήσει η Βέροια με τον Ολυμπιακό θα το ξέραμε όλοι. Ο,τι είναι επίσημο λέγεται...», είναι η απάντηση που δίνει στη σχετική ερώτηση του «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

Πιο ξεκάθαρος όμως γίνεται όταν μιλάει γενικά για το μέλλον του: «Θέλω να πάω σε μια μεγάλη ομάδα, να παίξω σε υψηλότερο επίπεδο και μεγαλύτερο ανταγωνισμό, να κάνω ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου. Βέβαια η προτίμησή μου είναι να πάω σε μια χώρα κοντά στη Γαλλία και στην οικογένειά μου». Αλλά και πάλι ενώ παραδέχεται: «Εχω δεχτεί προτάσεις», δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο. Αυτό που θέλει να αποκαταστήσει είναι η φήμη πως δεν παίζει επειδή δεν υπογράφει το νέο συμβόλαιο: «Δεν είναι έτσι. Τραυματίστηκα τη 2η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και όταν επέστρεψα δεν ήμουν 100% έτοιμος. Τώρα όμως ο προπονητής είναι αυτός που θα επιλέξει αν θα παίξω. Φέτος στην ομάδα έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Σαν να ξεκίνησε από το μηδέν. Γίνεται καλή δουλειά και θα φτάσουμε ψηλά».

Πόσο όμως ψηλά στοχεύει ο ίδιος φέτος; «Οπως πέρυσι έτσι και φέτος δεν έχω στο μυαλό μου να βγω πρώτος σκόρερ. Θέλω όμως να πετύχω πολλά γκολ».


ΒΑΣΩ ΝΟΥΣΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ