Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ηρώ Διώτη από την Βέροια: «Δεν βρίσκουν τους 180 - Πάμε σε εκλογές»

ΑΦΗΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα το απόγευμα κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής την βουλευτή Λάρισας Ηρώ Διώτη (στην φωτογραφία την βλέπετε μαζί με τους κυρίους Χαμπίδη, Χειμώνα, Γρηγοριάδη και την κυρία Παπαγιαννούλη). Το βασικό θέμα της περιοδείας ήταν τα περιβαλλοντικά ζητήματα, αν και από την συνέντευξη τύπου βγήκαν πολλά παραπολιτικά θέματα με την κυρία Διώτη να σημειώνει χαρακτηριστικά πως...

η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά είναι με ημερομηνία λήξης και ότι δεν θα καταφέρει να βρει τους 180 Βουλευτές για την εκλογή του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Μάλιστα, σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με τις ενδεχόμενες συνεργασίες του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτικούς άλλων κομμάτων τόνισε πως το κόμμα είναι ανοιχτό σε συνεργασίες και ότι όλα τα ονόματα θα εκτιμηθούν όταν και εφόσον έρθει εκείνη η ώρα. «Η περιοδεία είχε προγραμματισθεί πριν τις εξελίξεις και αφορούσε τα περιβαλλοντικά προβλήματα που υπάρχουν. Όλες οι δημοτικές αρχές μας έθεσαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πλημμύρες. Πιστεύουμε ότι στο πρόγραμμά μας είναι κεντρικής σημασίας τα περιβαλλοντικά ζητήματα.
Θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, θα αυξηθεί η ποιότητα ζωής και η εξοικονόμηση πόρων. Έχουμε ένα σχέδιο που διαφυλάσσει και θα σέβεται το περιβάλλον» και συνέχισε: «Ο κύριος Σαμαράς γνωρίζει πολύ καλά πως η κοινωνία δεν μπορεί να σηκώσει άλλα μέτρα και για αυτόν τον λόγο οδηγείται σε εκλογές. Ο Ελληνικός λαός σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τρομοκρατηθεί. Η δικιά μας εκτίμηση είναι ότι δεν θα βρούνε τους 180 βουλευτές που χρειάζονται».





ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ