Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καλή μέρα... από το «Piazza Panera» φαίνεται!!!

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
Κάτι που αγαπήσαμε στο «Piazza Panera», είναι η αφορμή που μας έδωσε να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε ξανά το πιο κύριο γεύμα της ημέρας... το πρωινό! Φρεσκοκομμένος, μυρωδάτος καφές illy και πλούσιο, γευστικό και δυναμωτικό πρωινό που μπορούμε να απολαύσουμε στη ζεστή casual ατμόσφαιρα του «Piazza Panera» ή σε πακέτο για το σπίτι ή το γραφείο. Με πόσους διαφορετικούς τρόπους μπορούμε να βάλουμε το αυγό στο πρωϊνό μας; Με τι αλμυρούς και γλυκούς γευστικούς συνδυασμούς συνεδεύουμε τον καφέ μας; Πως συνδυάζεται το κρουασάν με τη μπουγάτσα ή το ντόνατ σε μια γεύση; Πάρτε μια γεύση από τα πρωτοποριακά πρωϊνά του «Piazza Panera»:



ΚΡΟΥΓΑΤΣΑ!
Κρουσάν και μπουγάτσα σε έναν αχτύπητο συνδυασμό βιεννέζικης παράδοσης και βορειοελλαδίτικης απόλαυσης! Κρέμα, σιρόπι, σοκολάτα, τραγανό φύλλο, άχνη και κανέλα σε ένα πιάτο «κόλαση»!






Δοκιμάστε και το ΚΡΟΝΑΤ... κρουασάν και ντόνατ... δυο ακόμα διαφορετικές λατρεμένες λιχουδιές, που ενώθηκαν στην κουζίνα του «Piazza Panera» για να αναστατώσουν τα πρωϊνά μας! 


PHILLY STEAK AND EGG: Λαχταριστό sandwitch με αυγό και philadelphia style μπριζόλα, για δύναμη και ευεξία όλη μέρα..
Αμέτρητοι συνδυασμοί σε sandwitch, γλυκά και αρμυρά πρωϊνά, δυνατός καφές και casual ατμόσφαιρα... Έτσι ξεκινάμε τη μέρα μας στο «Piazza Panera»!!!









Στην Πιερίων 46, Βέροια

τηλέφωνο: 2331 301990

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ