Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το «Δάσος Χριστουγέννων» στο Φράγμα ανοίγει τις πόρτες του...

Σε λίγες μέρες ανοίγει τις πόρτες του το «Δάσος Χριστουγέννων», που για άλλη μια χρονιά ετοιμάζεται στο Φράγμα του Αλιάκμονα. Συγκεκριμένα, από τις 6 Δεκεμβρίου, ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει τα παιδιά στον παραμυθένιο χώρο που θα στηθεί και φέτος, με δεκάδες παιχνίδια, δραστηριότητες και ξύλινα σπιτάκια γεμάτα λιχουδιές, ντυμένα με χριστουγεννιάτικα στολίδια και πολύχρωμα λαμπιόνια, που φέτος θα ξεπερνούν τα 20 χιλιόμετρα! Για την έναρξη του «Δάσους των Χριστουγέννων», συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα από το εστιατόριο «Απ' αλλού», οι υπεύθυνοι της εταιρίας «VEGALINE» και η Κ.Ε.Π.Α. Βέροιας.

«Η περσινή επιτυχία του εγχειρήματος, παρόλο που έγινε τελευταία στιγμή και η ανταπόκριση κυρίως από τα παιδιά, ήταν αυτά που μας ώθησε να το επαναλάβουμε και ελπίζουμε και να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Από ότι βλέπω από αυτά που ετοιμάζονται, κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα», είπε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ κ. Σοφιανίδης, ενώ ανακοίνωσε πως θα φέτος θα υπάρχουν πλούσιες πολιτιστικές δράσεις, με χορευτικά συγκροτήματα από όλο το δήμο, που θα διανθίσουν την όλη οργάνωση.

Παρών στη συνέντευξη τύπου ήταν και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Λυκοστράτης Βασίλης, που τόνισε τα οφέλη που θα έχει η περιοχή από το χριστουγεννιάτικο χωριό. «Τουριστικά θα βοηθηθεί όχι μόνο ο δήμος αλλά και όλες οι περιοχές. Θα βοηθούσε περισσότερο αν ήταν πιο κοντά στη Βέροια αλλά τέτοιος χώρος είναι δύσκολο να βρεθεί, αν και από εκείνη την περιοχή μπορεί κάποιος να επισκεφθεί και τη Βεργίνα»

Μάλιστα, στο χώρο φέτος θα υπάρχει και περίπτερο της ΚΕΠΑ και της αντιδημαρχίας Τουρισμού, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να πληροφορείται για όλα τα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής, καθώς και για το ενιαίο εισιτήριο των μουσείων της Βεργίνας, του αρχαιολογικού και βυζαντινού που ισχύει μάλιστα για μια εβδομάδα.
Παράλληλα θα προβάλλονται και τα εκπαιδευτικά τμήματα της ΚΕΠΑ, με εκθέσεις ζωγραφικής, κοσμήματος κ.α. των μαθητών της.


Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, κ. Μιχόπουλος Φώτης και Σάββας Ιατρού, δήλωσαν ευχαριστημένοι από την περσινή ανταπόκριση του κόσμου, που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθημερινά επισκεπτόταν το χωριό και διασκέδαζε με αυτά που του πρόσφερε. «Το σημείο που επιλέξαμε και φέτος να δημιουργήσουμε το Δάσος των Χριστουγέννων είναι μια όμορφη τοποθεσία αλλά και κομβικό σημείο».
Ανακοίνωσε μάλιστα πως φέτος οι τιμές θα είναι χαμηλότερες σε σχέση με πέρυσι. Το εισιτήριο για ένα παιχνίδι θα κοστίζει 2 ευρώ, ενώ θα υπάρχουν πακέτα προσφορών, π.χ. 3 εισιτήρια+1 δώρο, 5 εισιτήρια +1 δώρο, ενώ για τις επισκέψεις σχολείων η τιμή θα είναι στα 3 ευρώ για 5 ή 6 παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα παιδιά με αναπηρία θα επισκέπτονται το χώρο και έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν όλα τα παιχνίδια δωρεάν.

Το «Δάσος των Χριστουγέννων» θα λειτουργήσει από τις 6 Δεκεμβρίου έως και τις  Ιανουαρίου,καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ