Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: «Δροσιά» από ΠΑΟΚ στην Κουλούρα!!!

Ο σκόρερ Δημουλτσης
 έχοντας αριστερά στην φωτο
τον Ταραμονλη και δεξιά τον Μπακαλιδη
Μπροστά σε περίπου 200 φιλάθλους οι οποίοι παρευρέθηκαν στο γηπεδο Κουλουρας, η Κ15 -16 του τοπικού ΠΑΟ νίκησε με 3-2 τον φιλοξενούμενο ΠΑΟΚ (Κ15 -16) του Μιροσλαβ Σναουτσερ. Παρα την ζέστη οι δυο ομάδες απέδωσαν πολυ καλο ποδόσφαιρο και χειροκροτήθηκαν απο τους ηρωικούς φιλάθλους .Σκοράραν για τον τοπικό σύλλογο οι Αχιλλέας Νεστοροπουλος (1-0), Παναγιώτης Δημουλτσης (2-1) και Τσουλχαι Γκαμπριελ (3-2). Οι γηπεδούχοι οι οποίοι φέτος θα κατεβάσουν στις διοργανώσεις 2 ίσως και 3 ομάδες (δυο Θεσσαλονικη και μια στην Α1) απέδειξαν ότι διαθέτουν...
"υγεία" υποδομή και πλούσιο ταλέντο.Ο ΠΑΟΚ απο την πλευρά του ήταν μια εξοχή ομάδα με ξεχωριστο ταλέντο και επιλεγμένα παιδια απο όλη την Βόρεια Ελλάδα.


Σε πηγαδάκια μετα το τέλος του αγώνα ο γνωστός απο την θητεία σε Ηρακλή -ΠΑΟΚ και Βέροια, Πολωνός προπονητής κος Μιροσλαβ Σναουτσερ εκθειασε τούς νεαρούς της γηπεδούχου ομάδας παίκτες του Κώστα Κατσωνη, τονίζοντας χαρακτηριστικά και με χιούμορ, "εμείς ήμαστε στις 3-4 βδομάδες δουλειάς ...έχουμε κάνει ένα φιλικό στην Κατερίνη (όπου νίκησαν 8-0 τους Πόντιους) και εσείς ξεκινήσατε στις 18 Αυγούστου ..πως ήσαστε τόσο καλοί; Αλλά ξέρω τον Νίκο (Καρυδα) τους έδωσε πρόγραμμα και για το καλοκαίρι, όπως έκανε σε εμάς !!!!! Ευχαριστώ για τους χυμούς τα φρούτα τα νερά τα σάντουιτς,ήταν όλα θαυμάσια. Θα κάνουμε και αλλα ματς μεταξύ μας".

Τα ευχάριστα για τους ανθρώπους της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Κουλουρας δεν σταμάτησαν στο 3-2 επι του ΠΑΟΚ. Η αντίστοιχη Κ18 με προπονητη τον Τόλη Τερζή
με την φανέλα των Λευκαδιων (στην Γ' Εθνικη )πλέον πέτυχαν φιλική νίκη με το ίδιο σκορ 3-2,επι του Ατρομητου Διαβατου. 

Δικαιολογημένη λοιπόν η χαρά των παιδιών της Ακαδημίας που μετά απο 3 χρόνια σκληρής δουλειάς νοιώθουν ότι κάτι γίνεται αισιόδοξο για αυτούς... Στην κερκίδα ήταν (για μια ακόμη φορά όπως συνηθίζεται στα ματς της Ακαδημίας) "γερμανικό μάτι" που σημείωσε αρκετά αστέρια και από τις δυο ομάδες φυσικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ