http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πονοκέφαλος» με Αποστολόπουλο στη Βασίλισσα...

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!
Η νίκη επί του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες» έχει δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στη Βέροια που μάχεται για την εξασφάλιση της παραμονής κι έχει μπροστά της έναν ακόμη «τελικό». Η ομάδα της Ημαθίας προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλων Σμύρνης με τον Ράτκο Ντόστανιτς να έχει μόνο ένα όνομα στο απουσιολόγιό του, καθώς ο Αποστολόπουλο είναι αυτός που δεν ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. 
Ο 22χρονος μπακ γυμνάστηκε για δεύτερη σερί ημέρα ατομικά λόγω ενοχλήσεων και η συμμετοχή του στο προσεχές ματς της 27ης αγωνιστικής κρίνεται αμφίβολη.
Ωστόσο, πέραν αυτού ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» δεν έχει άλλους «πονοκεφάλους» καταστρώνοντας τα πλάνα του με όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ