Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πνίγηκε» η Λευκή Νύχτα στη Βέροια - Λίγοι είδαν το «ουράνιο τόξο»

Η δεύτερη Λευκή Νύχτα στην αγορά της Βέροιας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Μαρτίου, με τη βροχή και τον χειμωνιάτικο καιρό να χαλάει τα αρχικά σχέδια των διοργανωτών. Οι υπαίθριες μουσικές εκδηλώσεις και τα δρώμενα που είχαν προγραμματιστεί για να δώσουν μια εξτρά νότα γιορτής στη βραδιά, ακυρώθηκαν από
νωρίς, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν από το πρωί στη Βέροια. Την όποια γιορτινή νότα, έδωσαν κάποια καταστήματα που συμμετείχαν στη διοργάνωση, με μπαλόνια στην είσοδο, μουσικές, ειδικές τιμές, εκπτώσεις και προσφορές για την ημέρα αυτή. 
Η κίνηση όπως ήταν αναμενόμενο ήταν υποτονική, ειδικά όσο περνούσε η ώρα και η βροχή δυνάμωνε και το κρύο αναλογικά με την εποχή τσουχτερό. Ώρα 10 το βράδυ και ελάχιστοι ήταν οι καταναλωτές που μπαινόβγαιναν στα καταστήματα. Πολλοί από αυτούς, αφού έκαναν τη βόλτα τους, κατέφυγαν στα καφέ του κέντρου για να στεγνώσουν και να ζεσταθούν.
Ωστόσο, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, κάποιοι καταστηματάρχες είδαν το... ουράνιο τόξο και καταναλωτές μέσα στα καταστήματά τους. Όπως μας ανέφεραν, ο όσος κόσμος βγήκε για τα νυχτερινά του ψώνια, δε θα έβγαινε καθόλου αν δεν ήταν η Λευκή Νύχτα.









ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ