Quantcast

http://picasion.com/

Το βιβλίο της Έλενας Χουσνή «Χρυσή Εκδίκηση» παρουσιάστηκε στη Βέροια

Το βιβλίο της Έλενας Χουσνή «Χρυσή Εκδίκηση» παρουσιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 23/11 στο καφέ MacOza στη Βέροια. Ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με μυστήριο, αγωνία, ρομαντισμό, ίντριγκες και ανατροπές, δεμένα μέσα και γύρω από την ποίηση του Σεφέρη. Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η Γιάννα Πιλιτσίδου, ενώ για το περιεχόμενο του βιβλίου
μίλησε ο συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος. 
«Η συγγραφέας έχει επιλέξει να γράφει για αυτό που γνωρίζει καλύτερα», ανέφερε ο κ. Δάμτσιος, λόγω της δημοσιογραφικής ιδιότητας της συγγραφέως. «Η δημοσιογραφία είναι λειτουργική για αστυνομικές ιστορίες τέτοιου είδους. Το βιβλίο λαμβάνει χώρα στο σήμερα, κάτι που θεωρώ απαιτητικό, καθώς μπαίνουμε στη διαδικασία να αναλύουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και καθημερινά πολεμάμε. Για να τα γράψει κανείς όλα αυτά, πρέπει να τα νιώσει μέσα του», είπε μεταξύ άλλων, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σημεία του βιβλίου που ξεχώρισε.
Αποσπάσματα του βιβλίου στο κοινό διάβασε και η εκπαιδευτικός Γιώτα Δάμτσιου, ενώ τον τελικό λόγο πήρε η ίδια η συγγραφέας, που δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για την παρουσία της μετά από πολλά χρόνια στη Βέροια. Αφού ευχαρίστησε τον Γιώργο Δάμτσιο για την παρουσίαση, έκανε μια σύντομη αναδρομή στο πως άνοιξε ο δρόμος για την Αστυνομική Λογοτεχνία στην Ελλάδα. «Αν η Ελλάδα είχε την τύχη να μπορούσαν οι συγγραφείς της να μεταφράζονται, θα είχε υποσκελίσει πάρα πολλούς συγγραφείς του είδους στο εξωτερικό», είπε μεταξύ άλλων. 














ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ