http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην πρώτη γραμμή της ΝΔ ο Παλπάνας

Στην πρώτη γραμμή της κομματικής κινητοποίησης της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Παναγιώτης Παλπάνας, ο οποίος συμμετείχε στη χθεσινή απογευματινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας, υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν η λειτουργία της Πολιτικής Επιτροπής και των υπόλοιπων κομματικών οργάνων, οι περιοδείες κυβερνητικών κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα και η οργανωτική προετοιμασία ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης.

Με τη ΝΔ να ανεβάζει οργανωτικές ταχύτητες, ο Παναγιώτης Παλπάνας δίνει το «παρών» εκεί όπου σχεδιάζονται οι επόμενες κινήσεις. Η συμμετοχή του στην Εκτελεστική Γραμματεία τον φέρνει στον πυρήνα της κομματικής προετοιμασίας, με την κινητοποίηση των στελεχών και την επαφή με τις τοπικές κοινωνίες να αποκτούν πλέον ιδιαίτερη βαρύτητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ