Αυτόματοι απινιδωτές τοποθετήθηκαν στον Χώρο Τεχνών «Θάνος Μικρούτσικος» και στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια, ενισχύοντας την ασφάλεια εργαζομένων και επισκεπτών.
Παράλληλα, αρκετοί υπάλληλοι της ΚΕΠΑ εκπαιδεύτηκαν και πιστοποιήθηκαν στη χρήση τους και στην παροχή πρώτων βοηθειών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε έκτακτα περιστατικά.
Η πρωτοβουλία αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε χώρους που φιλοξενούν εκδηλώσεις και συγκεντρώνουν μεγάλο αριθμό πολιτών. Η παρουσία του εξοπλισμού, σε συνδυασμό με την εκπαίδευση του προσωπικού, ενισχύει την ετοιμότητα των δύο πολιτιστικών δομών.




.jpg)


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.