http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με «Άλμα στο μέλλον» γιόρτασε το 2ο ΓΕΛ Νάουσας τη Σχολική Ημέρα Αθλητισμού

Με αθλητικές δράσεις, παιχνίδι και πολύ κέφι γιόρτασαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 2ου ΓΕΛ Νάουσας την 13η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2026, στο πανέμορφο Άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με κεντρικό σύνθημα «Άλμα στο μέλλον» και με τη συμμετοχή της σχολικής κοινότητας.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγο τις σχολικές αίθουσες και να απολαύσουν μια διαφορετική ημέρα στη φύση, γεμάτη κίνηση και ομαδικές δραστηριότητες. Το πρόγραμμα περιελάμβανε «πράσινη διαδρομή» μέσα στο Άλσος του Αγίου Νικολάου, παιδαγωγικά παιχνίδια, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες όπως τένις, μπάσκετ και βόλεϊ.

Μέσα από τη συμμετοχή τους στις δράσεις, τα παιδιά ήρθαν ακόμη πιο κοντά στον αθλητισμό και παράλληλα καλλιέργησαν σημαντικές αξίες, όπως το «ευ αγωνίζεσθαι», η συνεργασία, η ομαδικότητα και ο σεβασμός.

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις, στέλνοντας το μήνυμα πως η άθληση και η σωματική δραστηριότητα αποτελούν σημαντικά στοιχεία ενός υγιούς και δραστήριου τρόπου ζωής.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ