http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής «παρέλασαν» από τη Βέροια

Ένα διαφορετικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στους δρόμους της Βέροιας, καθώς από την πόλη πέρασαν ιστορικά αυτοκίνητα στο πλαίσιο εκδρομής που διοργάνωσε στην Ημαθία ο Πανελλήνιος Αυτοκινητιστικός Σύλλογος Χαλκιδικής (Π.Α.Σ.ΧΑ.).

Η εκδρομή πραγματοποιείται το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2026, με εντυπωσιακά οχήματα-αντίκες να διασχίζουν περιοχές της Ημαθίας, τραβώντας τα βλέμματα στο πέρασμά τους.

Τα ιστορικά αυτοκίνητα πέρασαν και από τη Βέροια, με κατεύθυνση προς το Φράγμα του Αλιάκμονα, μεταφέροντας για λίγη ώρα εικόνες μιας άλλης εποχής στους δρόμους της πόλης. Εκεί έκαναν μια όμορφη στάση στο «Cantina River» όπου δοκίμασαν την τοπική κουζίνα και τις εκλεκτές γεύσεις του μαγαζιού.

Το ασυνήθιστο θέαμα δεν πέρασε απαρατήρητο. Περαστικοί και οδηγοί κοντοστέκονταν για να θαυμάσουν τα καλοδιατηρημένα οχήματα, ενώ αρκετοί έβγαλαν τα κινητά τους τηλέφωνα για να φωτογραφίσουν και να καταγράψουν τη μικρή «παρέλαση» των τετράτροχων από το παρελθόν.

Για τους φίλους της αυτοκίνησης, αλλά και για όσους έτυχε απλώς να βρεθούν στη διαδρομή τους, ήταν μια όμορφη και σπάνια εικόνα που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη Βέροια.

Δείτε φωτογραφίες:








1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ