http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεκρός 56χρονος σε παραλία της Χαλκιδικής


Νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία Τρανή Αμμούδα της Χαλκιδικής, ένας 56χρονος άνδρας, το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Αυγούστου 2026. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού:

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Νέου Μαρμαρά ότι ένας 56χρονος αλλοδαπός (υπήκοος Σερβίας), ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή «ΤΡΑΝΗ ΑΜΜΟΥΔΑ» Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής. Στον 56χρονο, αρχικά παρασχέθηκαν από ναυαγοσώστη της περιοχής οι πρώτες βοήθειες με τη μέθοδο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), με αρνητικά αποτελέσματα. Στη συνέχεια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Νέου Μαρμαρά του Λιμεναρχείου Ιερισσού, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ