http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι «Λακιρντί» γέμισαν με μελωδίες του Απόστολου Καλδάρατην Αγία Μαρίνα

Σε ένα όμορφο, καλοκαιρινό κλίμα συνεχίστηκε το βράδυ της Δευτέρας, 24 Αυγούστου, στην Αγία Μαρίνα το 7ο Κινητό Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Βέροια – Γιορτές Πόλης».

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, κάτοικοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με το σχήμα «Λακιρντί» να παρουσιάζει ένα όμορφο αφιέρωμα στον σπουδαίο Απόστολο Καλδάρα και τη μακρά διαδρομή του στη λαϊκή ελληνική μουσική.

Η Ηλέκτρα Καράλη στο τραγούδι, ο Κώστας Γκρανόπουλος στην κιθάρα και το τραγούδι, ο Παντελής Μπατής στο μπουζούκι και το τραγούδι και η Λένα Καραγιαννίδου στο ακορντεόν ταξίδεψαν το κοινό μέσα από σημαντικές στιγμές της δισκογραφίας του μεγάλου συνθέτη, από το «Εβίβα ρεμπέτες» του 1969 έως το «Απόστολε με αγάπη» του 1991.

Οι όμορφες ερμηνείες, οι μελωδίες του λαϊκού τραγουδιού και η ζεστή ατμόσφαιρα δημιούργησαν μια ιδιαίτερα ευχάριστη καλοκαιρινή βραδιά, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη μουσική και να γίνεται μέρος της εκδήλωσης.

Ήταν, άλλωστε, ένας ιδανικός τρόπος για να περάσει η αυγουστιάτικη Δευτέρα, μέσα από ένα μουσικό ταξίδι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Κοινότητα Αγίας Μαρίνας και τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίας Μαρίνας.

Δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο του veriotis.gr:





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ