Δευτέρα: Η εβδομάδα ξεκινά με πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αρκετή ηλιοφάνεια. Το μεσημέρι και το απόγευμα ο υδράργυρος θα φτάσει τους 40°C, ενώ οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς ανατολικοί 1 με 3 μποφόρ, γεγονός που θα ενισχύσει το αίσθημα δυσφορίας.
Τρίτη: Ο καύσωνας συνεχίζεται με αίθριο ουρανό και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 39°C. Οι συνθήκες θα παραμείνουν ιδιαίτερα θερμές από το μεσημέρι έως αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 1 έως 3 μποφόρ.
Τετάρτη: Η θερμοκρασία την Τετάρτη θα υποχωρήσει αισθητά, και θα αγγίξει τους 32°C και ελάχιστη περίπου 22°C.Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ.
Πέμπτη: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Από τις μεσημβρινές ώρες οι νεφώσεις θα αυξηθούν εκ νέου οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Παρασκευή: Το σκηνικό του καιρού αλλάζει την Παρασκευή, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να εκδηλώνονται κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει θεαματική πτώση, φτάνοντας μόλις τους 22°C, προσφέροντας μια ανάσα δροσιάς μετά τον καύσωνα των πρώτων ημερών της εβδομάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 1 με 2 μποφόρ.
Σαββατοκύριακο: Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με ηλιοφάνεια και θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 27°C. Οι άνεμοι θα παραμείνουν ασθενείς και ο καιρός θα είναι γενικά καλοκαιρινός και ευχάριστος.
Δείτε αναλυτικά τον καιρό της εβδομάδας σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια στους πίνακες που ακολουθούν:








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.