http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναυαγοσώστης έσωσε κοριτσάκι 2,5 χρονών από πνιγμό στη Χαλκιδική

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια ενός κοριτσιού μόλις 2,5 ετών, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή του Πολυχρόνου, στη Χαλκιδική.

Το παιδί εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στη θάλασσα, προκαλώντας άμεση κινητοποίηση στην παραλία. Ναυαγοσώστης που βρισκόταν στο σημείο έσπευσε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, το παιδί διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας, ενώ κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο», για περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ