http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ρίζος: «Η Εύηχη Πόλη ανήκει σ' όλη τη Βέροια»

«Η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε ότι ο πολιτισμός αποτελεί ζωντανή ανάγκη της κοινωνίας και δύναμη που ενώνει τους ανθρώπους»

Ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από την επιτυχία των εκδηλώσεων της Εύηχης Πόλης εμφανίστηκε ο Κώστας Ρίζος. Ο Πρόεδρος της ΚΕΠΑ, αφού ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τόνισε πως αυτή η μουσική διοργάνωση ανήκει σ' όλη τη Βέροια. Παράλληλα, σημείωσε πως είναι μια γιορτή που αναδεικνύει την πόλη μας, προβάλλει τον πολιτισμό της και δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις για κατοίκους και επισκέπτες. Διαβάστε αναλυτικά την τοποθέτησή του:

«Με την ολοκλήρωση του φετινού φεστιβάλ ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ, αισθάνομαι την ανάγκη, ως Πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες.

Πρώτα απ' όλα, ευχαριστώ από καρδιάς tτη Γενική Διευθύντρια κυρία Κατερίνα Γρηγοριάδου και όλο το προσωπικό της ΚΕΠΑ όλων των βαθμίδων και αρμοδιοτήτων. 

Με επαγγελματισμό, αφοσίωση, υπομονή και ακούραστη καθημερινή προσπάθεια εργάστηκαν για μήνες, ώστε οι δεκατρείς συναυλίες του φεστιβάλ να πραγματοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η επιτυχία της ΕΥΗΧΗΣ ΠΟΛΗΣ είναι πρωτίστως αποτέλεσμα της δικής τους συλλογικής δουλειάς.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνω επίσης στους χιλιάδες συμπολίτες μας, αλλά και στους πολλούς επισκέπτες που κατέκλυσαν τη Βέροια και αγκάλιασαν με την παρουσία και το χειροκρότημά τους όλες τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ. Η συμμετοχή αυτή απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι ο πολιτισμός αποτελεί ζωντανή ανάγκη της κοινωνίας και δύναμη που ενώνει τους ανθρώπους.

Η ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ δεν ανήκει μόνο στην ΚΕΠΑ. Ανήκει σε ολόκληρη τη Βέροια. Είναι μια γιορτή που αναδεικνύει την πόλη μας, προβάλλει τον πολιτισμό της και δημιουργεί όμορφες αναμνήσεις για κατοίκους και επισκέπτες.

Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, την ίδια ευθύνη και την ίδια πίστη ότι ο πολιτισμός μπορεί να κάνει τις πόλεις μας πιο δημιουργικές, πιο ανθρώπινες και πιο αισιόδοξες.»

5 σχόλια:

  1. Από το η Ελλαδα ανηκει στους Ελλιηνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΥΗΧΗ ΠΟΛΗ να τιμήσει και τα "παιδιά της": Παύλος Παυλίδης, Νίκος Ζιώγαλας, αδελφοί Τσαχουρίδη,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μεγάλη συμμετοχή απέδειξε την εκτεταμένη αφραγκια και την επακόλουθη δίψα για τις σταγόνες που προσφέρει ο Δήμος δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ