http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγευτικό ταξίδι στο "DIGITAL AcroVerse" από τον ΑΠΣ Βερόη Βέροιας

Σε ένα κατάμεστο Φιλίππειο Γυμναστήριο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου η Ετήσια Επίδειξη Ακροβατικής Γυμναστικής του ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ με θέμα «DIGITAL AcroVerse», προσφέροντας στο κοινό ένα μοναδικό αθλητικό υπερθέαμα γεμάτο εντυπωσιακά ακροβατικά, συγκίνηση και δυνατά μηνύματα.

Η φετινή επίδειξη συνδύασε αρμονικά την κίνηση με το συναίσθημα, αναδεικνύοντας την ανάγκη για σωστή και υπεύθυνη χρήση της τεχνολογίας στη σύγχρονη εποχή, μέσα από μια πρωτότυπη καλλιτεχνική και αθλητική προσέγγιση.

Οι αθλήτριες του συλλόγου παρουσίασαν τα διακριθέντα αγωνιστικά τους προγράμματα, με τα οποία πρωταγωνίστησαν στα ταπί καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής χρονιάς, ενώ τα αναπτυξιακά τμήματα κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, κλέβοντας τις εντυπώσεις με τον ενθουσιασμό, τη ζωντάνια και την εξαιρετική παρουσία τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας κ. Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και ο καταξιωμένος καλλιτέχνης Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ την Τετάρτη 1 Ιουλίου στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη», με τους αδελφούς Κωνσταντίνος και Ματθαίος Τσαχουρίδης, σε μια βραδιά που αναμένεται να χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές και πολλές εκπλήξεις.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης, η Πρόεδρος του συλλόγου κα. Ευδοξία Νούλα ευχαρίστησε θερμά όλους τους παρευρισκόμενους, τους γονείς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους, καθώς και τις προπονήτριες και τις αθλήτριες για την αφοσίωση και την προσπάθειά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην τριάδα του συλλόγου age group 12-18 με τις Ελένη Τσανάκα, Άρτεμις Ιορδανοπούλου και Κωνσταντίνα Χριστοφορίδου, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που θα διεξαχθεί στο Pesaro της Ιταλίας, εκφράζοντας τις θερμότερες ευχές του συλλόγου για καλή προετοιμασία και κάθε επιτυχία στη σπουδαία αυτή διεθνή διοργάνωση.

Ο ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά αθλητές, γονείς, προπονήτριες, εθελοντές, χορηγούς και φίλους του συλλόγου και της Ακροβατικής Γυμναστικής για τη διαρκή στήριξή τους και ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό στις επόμενες δράσεις και εκδηλώσεις του.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ