Σε μια σημαντική εξέλιξη για τον χώρο της δημόσιας υγείας στην Πέλλα, η Νίκη Καρατζιούλα αναλαμβάνει τη διοίκηση του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, έπειτα από απόφαση του Υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
Η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας τοποθετείται στη θέση της Διοικήτριας, αναλαμβάνοντας ένα ιδιαίτερα απαιτητικό έργο σε μια περίοδο αυξημένων προκλήσεων για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Η κ. Καρατζιούλα είχε αναδειχθεί επιλαχούσα στη διαδικασία επιλογής διοικητών νοσοκομείων μέσω ΑΣΕΠ. Ωστόσο, η θέση παρέμεινε κενή για μεγάλο χρονικό διάστημα εξαιτίας διοικητικών εκκρεμοτήτων, γεγονός που οδήγησε τελικά στην τοποθέτησή της στην ηγεσία του Νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Ο διορισμός της δημοσιεύθηκε πλέον και επισήμως στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ανοίγοντας τον δρόμο για την άμεση ανάληψη των καθηκόντων της.





Συγχαρητήρια Νίκη με το καλό, άξια και καλή δύναμη 💪💪💪💪🍀🧿
ΑπάντησηΔιαγραφήΣυγχαρητήρια Νίκη. Το αξίζεις!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦύγετε στην ξενιτιά καλά μου παιδιά, εδώ δεν υπάρχει σωτηρία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚατα εναν πολυ περιεργο τροπο αυτοι και αυτες που εγκριθηκαν για θεσεις καλα αμοιβομενες (συνθημα Μητσοτακη οποιος απορει) εχουν μονο γαλαζιο προφιλ...λετε να ξεκινησε η στρατευση για ψηφους με ανταμοιβη;;;
ΔιαγραφήΘΑ ΕΙΧΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ, ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ, ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν η ζήλια ήταν ψώρα θα κολλούσε όλη η χώρα.
ΔιαγραφήΑυτή ή μιζέρια σου για τα πτυχία της….
Γιατί τόσο δηλητήριο;
Μήπως εποφθαλμιούσες εσύ τη θέση;
Κάποτε ήταν και ο Η. Τσιαμήτρος , πιστεύω να είσαι αντάξια του, καλή θητεία !
ΑπάντησηΔιαγραφήοι αποτυχημένοι πολιτευτές της νδ όπως ξέρουμε παίρνουν θέσεις λογικό ... χαχαχαχαχαχα!!! μπράβο Βεροιώτη που δεν δημοσιευεις τα σχόλια ... δημοκρατικά πράγματα ! 5 η φορά το γράφω
ΑπάντησηΔιαγραφήΜην είστε κακοί, η Νίκη είναι πολύ ικανός άνθρωπος, σας το λέει κάποια που γνώρισε την Νίκη ως πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δ.Μακεδονιδος κάποια που δεν ψηφίζει ούτε θα ψηφίσει πότε ΝΔ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒαρεθήκαμε τους τενεκέδες με τα διδακτορικά και τα μεταπτυχιακά.
Επιτέλους λίγο φιλότιμο, λίγη ευστροφία και πολύ εργασία στις θέσεις που έχετε στο Δημόσιο.
Καλή αρχή να έχεις στα νέα σου καθήκοντα Νίκη!!!!
Καλο και επιβεβλημενο ειναι οποιος παιρνει δημοσιο αξιωμα να παραθετει και το βιογραφικο του, ειναι πολυ προσφατη η περιπτωση του βουλευτη Καβαλας Λαζαριδη που ειχε υπουργοποιηθει χωρις να εχει τα απαραιτητα προσοντα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑξιοκρατικά πήρε τη θέση.Πρωτη επιλαχούσα νομίζω ήταν Συγχαρητήρια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα "διδακτορικά" έχουν μεγάλη αξία και όσοι τα κατέχουν έχουν μοχθήσει και κοπιάσει. Όμως δεν ειναι σχεδόν ποτέ σίγουρο πως εξασφαλίζουν τη σωστή και πετυχημένη διοίκηση και οργάνωση ειδικά υπηρεσιών όπως του Δημοσίου. Ενδεχομένως θα έπρεπε παρόμοιες θέσεις να στελεχώνονται από απόφοιτους τμημάτων όπως της Δημόσιας Διοίκησης κτλ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν τον γνωρίζω τον παλιό διοικητή αλλά στην περίοδο κοβιντ ήταν απο τους λίγους που ανανέωνε συμβάσεις και στους ανεμβολιαστους υγεινομικους χωρις να κανει διακρίσεις. Γι αυτό και μόνο του αξίζουν συγχαρητήρια.
ΑπάντησηΔιαγραφή