http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πλατύ: Φωτιά δίπλα στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης

Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 4 οχήματα και πάνω από 10 πυροσβέστες να ρίχνονται στην μάχη της κατάσβεσης

Λίγο έλειψε να καεί προχθές το εγκαταλειμμένο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης (ΕΒΖ) στο Πλατύ, μετά από πυρκαγιά. Η φωτιά ξέσπασε έξω από τον περιβάλλοντα χώρο, με την παρέμβαση της Πυροσβεστικής να είναι καθοριστική για την κατάσβεσή της. 

Πιο συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αλεξάνδρειας με τέσσερα οχήματα χρειάστηκε πάνω από τέσσερις ώρες -από 3 μ.μ. έως 7 μ.μ.- για να ελέγξει και τελικά να σβήσει την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε έξω από το εργοστάσιο.

Η φωτιά γρήγορα πέρασε στο εσωτερικό, βρήκε «πρόσφορο» υλικό για κάψιμο σε στοίβες πλαστικών σακιών και σωρούς χαρτονιών και απείλησε μία από τις εγκαταστάσεις με μεγάλο μηχάνημα που σώθηκαν με κόπο και την τελευταία στιγμή. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια, διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ