Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος είχε δεχθεί άγρια επίθεση από 38χρονο σε διαμέρισμα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου στις 21:00, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και ακολούθησε έντονος καβγάς μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές. Η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 67χρονος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα.
Ο 67χρονος άνδρας κατέληξε τα ξημερώματα
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του νωρίς το πρωί.
Μετά τον θάνατο του 67χρονου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 38χρονου αναβαθμίστηκε και αφορά πλέον το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για υποθέσεις που σχετίζονται με ναρκωτικά και παραβάσεις του τελωνειακού κώδικα. Παράλληλα, ο 38χρονος φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την κόρη του θύματος.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διεξάγει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού Ευόσμου.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία 57 ετών ο Αναστάσιος Καραγεωργίου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των Αγγέλων», βυθίζοντας
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας, μετά την είδηση του θανάτου της Ανίλας Μανούση. Η εκλιπούσα έφυγε από την ζωή σε ηλικία
-
Σφοδρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Μαΐου 2026 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, μεταξύ δύο οχημάτων,
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 55 ετών, η Σταματία Δόκαλη. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2026 και ώρα 18:00, από
-
Ανησυχία προκαλεί στους κατοίκους της Βέροιας η ολοένα συχνότερη εμφάνιση αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές, με επίκεντρο τον
-
Στο Πρωτοδικείο της Νάουσας κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, ένας πολυέλαιος αποκολλήθηκε από την οροφή και έπεσε πάνω σε δικηγόρο.
-
Όλα τα είχαμε σε αυτή την πόλη, τι μας έλειπε; Οι «αθώες φάρσες» ανεγκέφαλων μας έλειπαν. Χθες Πέμπτη 28/5 το απόγευμα, γίναμε δέκτες
-
Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τρίτης 26 Μαΐου 2026 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας για φωτιά σε αγροτική περιοχή έξω
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 90 ετών ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος (Παιδίατρος). Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Μαΐου





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.