http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οπαδοί της Παρτιζάν ήρθαν στη Βέροια - Φιλοξενήθηκαν από τον Σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Δύο μόλις μέρες πριν τον μεγάλο τελικό απέναντι στον ΟΦΗ, ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Βέροιας άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε θερμά φιλάθλους της Παρτιζάν Βελιγραδίου από τη Σερβία, σε μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη οπαδική αδελφοσύνη, πάθος και δυνατές στιγμές.

Στα γραφεία του συνδέσμου στήθηκε ένα αυθεντικό γιορτινό σκηνικό, με ψησταριές να παίρνουν φωτιά από νωρίς, μουσικές να δίνουν ρυθμό στη βραδιά και συνθήματα από ΠΑΟΚ και Παρτιζάν να δονούν την ατμόσφαιρα. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων ένωσαν τις φωνές τους, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά τους ισχυρούς δεσμούς που συνδέουν τους οπαδούς των δύο συλλόγων.

Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, με άφθονο φαγητό, μπόλικο αλκοόλ και ασταμάτητο παλμό. Οι φιλοξενούμενοι από το Βελιγράδι έζησαν από κοντά την περίφημη ασπρόμαυρη φιλοξενία, ενώ οι στιγμές που μοιράστηκαν με τους φίλους του ΠΑΟΚ θα μείνουν αξέχαστες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με αναμνηστικές φωτογραφίες στο κέντρο της Βέροιας, εκεί όπου Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί απαθανάτισαν τη δυνατή αυτή συνάντηση, στέλνοντας μήνυμα ενότητας, φιλίας και κοινής οπαδικής κουλτούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ