http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από Θεσσαλονίκη για Φλώρινα: Το τρένο σφυρίζει ξανά

Επαναλειτουργεί σε λίγες μέρες η σιδηροδρομική γραμμή Φλώρινας – Θεσσαλονίκης. Το τρένο θα σφυρίξει ξανά την Τρίτη 5 Μαΐου, ενώ με αφορμή την επαναλειτουργία, θα πραγματοποιηθεί ένα συμβολικό δρομολόγιο στο οποίο θα επιβαίνει ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός θα συμμετάσχει στο συμβολικό δρομολόγιο στις 5 Μαΐου, το οποίο θα ξεκινήσει από την Έδεσσα στις 11:00, με στάση στο Αμύνταιο και άφιξη στη Φλώρινα στις 12:40.

Θυμίζουμε ότι τα δρομολόγια των τρένων στο τμήμα Έδεσσα – Φλώρινα έχουν σταματήσει, τρία και πλέον χρόνια τώρα. Η σιδηροδρομική γραμμή Θεσσαλονίκη – Φλώρινα, φτάνει μέχρι την Έδεσσα και από εκεί μέχρι και τη Φλώρινα η σύνδεση γίνεται με μισθωμένα λεωφορεία.

Η γραμμή αντιμετώπιζε λειτουργικά προβλήματα, σε παλιές υποδομές, αρκετές φθορές και σημεία που χρειαζόταν συντηρήσεις.

10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Τον κυρανακη

      Διαγραφή
    2. Κάτι θα έχει εάν είναι στην ώρα του και χωρίς τρελές καθυστερήσεις.

      Διαγραφή
  2. Να θυμηθούν λίγο και την Μακεδονία, όχι όλο η Αθήνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δρομολόγιο αυτό δεν έχει σχέση με τον Προαστιακό που θέλουν οι πολίτες. Το απλό αυτό πετρελαιοκίνητο τραίνο κάνει τη διαδρομή Θεσσαλονίκη Φλώρινα σε 2,5 με 3 ώρες. Απελπιστικά πολλές ώρες με παλιά τρένα , δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα καβαλάει στο τραίνο ο υπουργός "μίστερ αλήθειας" από Έδεσσα για Φλώρινα με την φοβερή ταχύτητα των 40- 50 km σε 1ωρα και 40 λεπτά. Εεεε.... άμα είσαι επιτελικός,άριστος, άξιος και ελλαδας 2.0 γίνεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να λοιπόν και το πρώτο βήμα του προαστιακού! Από τον επόμενο αιώνα θα έρθει και αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τρένο αυτό δεν είναι Προαστιακός, δεν έχει καμία σχέση

      Διαγραφή
  6. Καλα υπέροχη φωτογραφία.
    Ταιριάζει απόλυτα με τον τίτλο και είναι χαρακτηριστική της τρέχουσας κατάστασης της χώρας.
    Υπέρλαμπρη και σε τροχιά ανόδου, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ