http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή η εθελοντική αιμοδοσία στη Χαρίεσσα


Την Κυριακή 26 Απριλίου ο σύλλογος πραγματοποίησε την πρώτη τακτική αιμοδοσία για το 2026 σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν. Νάουσας.

Θερμές ευχαριστίες στην ιατρό της αιμοδοσίας κα Μπάμπαλου Ελένη, στην Υπεύθυνη νοσηλεύτρια αιμοδοσίας κα Σαμαρά Ντιάνα και στην νοσηλεύτρια κα Τσιγκαλίδα Ελευθερία όπου ακούραστες όπως πάντα και με το χαμόγελο στα χείλη, φρόντισαν για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της αιμοδοσίας τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επίσης, στα μέλη και στους φίλους του συλλόγου που για άλλη μια φορά ήταν συνεπής με το τακτικό τους ραντεβού αποδεικνύοντας το μεγαλείο αυτής της πράξης και τη δύναμη της προσφοράς και της αλληλεγγύης.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ