Ο ιδιοκτήτης του χωραφιού, αντιλαμβανόμενος ύποπτη κίνηση στον χώρο του, θεώρησε πως επρόκειτο για απόπειρα κλοπής. Χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τις αρχές και με τη συνοδεία αστυνομικών κατευθύνθηκε στο σημείο.
Όταν έφτασαν, αντί για κλέφτες, βρέθηκαν μπροστά σε μια άβολη αποκάλυψη, καθώς το ζευγάρι βρισκόταν σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές μέσα στο αυτοκίνητο. Η σκηνή προκάλεσε αμηχανία τόσο στους ίδιους όσο και στους παρευρισκόμενους.
Παρά την αρχική «ανακούφιση» του άντρα ότι δεν θα αντιμετώπιζε σοβαρές κατηγορίες για την παρουσία του στο χωράφι, η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Κατά τον έλεγχο των στοιχείων, διαπιστώθηκε πως το όχημά του ήταν ανασφάλιστο.
Έτσι, ο άντρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, αντιμετωπίζοντας πλέον διοικητικές κυρώσεις, ενώ το περιστατικό έχει ήδη γίνει θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία. Μια ιστορία που ξεκίνησε ως ρομαντική απόδραση, αλλά κατέληξε σε ένα απρόσμενο και μάλλον αμήχανο μπλέξιμο με τον νόμο.






Μωρέ καλά κάνουν οι Βεροιώτισσες και οι υπόλοιπες από τα γύρω χωριά και πηγαίνουν στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης, κάτι ξέρουν.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαι εντός Βέροιας, το παίζουν ΠΑΡΘΕΝΕΣ !!!
ΔιαγραφήΠαραχώρητε χωράφι εντελώς δωρεάν κ με απόλυτη εχεμύθεια. πληροφορίες inbox
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα μας πείτε τα ονόματα τους ;;;;
ΑπάντησηΔιαγραφήΓιατί ή περιέργεια;συγγενικό πρόσωπο;
ΔιαγραφήΕίπαν ότι είναι από τον διπλανό δήμο Νάουσας και οι δύο που ήταν μέσα στο αμάξι.
ΑπάντησηΔιαγραφήΒεροιότη ,δώσε άρτο και θεάματα στο πόπολο !!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν και μέσα στη ζωή είναι όλα..
γρηγοροτελειωματα. κάνεις δεν μαμαει. μόνο μυθομανία.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίχε βουλώσει το πηγάδι και το ξεβουλωναν νύχτα πάνε γιατί θέλει άδεια κανονικά.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μπαινεις σε χωραφι αλλου για να κανεις οτι θελεις! Υπαρχουν και drones που κινουνται σε κτηματα αν εντοπιστει υποπτο οχημα. Και μια που ειπαν οτι ειναι ανασφαλιστο το οχημα λογικα θα το εχει ετσι επι χρονια για να γλιτωνει εξοδα ο οδηγος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟλοι γράφουν βλέπω χαβαλετζιδικα σχόλια και καλά έκαναν και δεν συμμαζευετε, αν ήταν όμως η γυναίκα τους η ο άντρας τους τότε να τους έβλεπα ολους αυτούς. Εχει ξεφύγει το μυαλό σας τελείως.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ ΡΕ ΑΓΡΟΤΗ ΣΕ ΤΙ ΜΠΕΛΑ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΜΕΣΩΣ! ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΣ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΠΟΝΗΡΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλα εκανε. Εχω δει παντρεμενη να βαζει τον εραστη της στο ιδιο σπιτι της οταν ο ανδρας της δουλευε 10ωρες, και το μικρο παιδι το πηγε στην μητερα της για να κανει την κρυφη δουλεια της. Το εμαθε ομως απο ηλικιωμενο γειτονα. Μετα εγινε το ελα να δεις.
ΔιαγραφήΔεν είχε ασφάλεια και τον πήγαν αυτόφορο για να τον διαπομπεύσουν τα όργανα της τάξης αν όμως ήταν κανένας επικίνδυνος της γνωστής ομάδας τι θα γινότανε.Αλήθεια τον συνάδελφο τους με τη συναδέλφισα που τους τσάκωσαν στα χωράφια της Κύπρου τους πήγαν αυτόφωρο;Και κάτι ακόμα αληθεύει ότι 89χρονος τραυμάτισε 5 άτομα στην Αθήνα και έφτασε ανενόχλητος στην Πάτρα;
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...
ΔιαγραφήΣοβαρη δημοσιογραφια ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΠράσσα καλλιεργούσε ο αγρότης ;;;
ΑπάντησηΔιαγραφή