Έκτη νίκη σε επτά αγώνες για τον Ποσειδώνα Βέροιας, αυτή την φορά απέναντι στην ομάδα της Αριδαίας με 3-1 σετ (25-7, 25-7, 23-25, 25-17).
Ο προπονητής της ομάδας είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων ήταν μεγάλη και η νίκη ήρθε εύκολα.
Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος): Παπαδόπουλου Αριάδνη, Ματζαρίδου Κυριακή, Σιδηροπούλου Μάρθα, Καλιαρίδου Κωνσταντίνα, Θεοδωρακοπούλου Μάγκυ, Τσέκα Ιωάννα, Τηλιοπούλου Ξανθίππη, Πασιδου Ευρώπη, Μπασιά Νάνσυ, Νικόλτση Αντωνία, Πελαίδου Ιωάννα, Ατματζίδου Μάρθα, Πιστόλα Ροζαλίνα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Και ένας τραυματίας στο Νοσοκομείο Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 7 Ιουλίου 2026 στην
-
Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νάουσας μετά την είδηση του θανάτου του Αναστάσιου Δεσποτίδη. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την
-
Ο δράστης είναι κάτοικος Κουλούρας και δεν είναι Ρομά - Συγκλονίζει το βίντεο ντοκουμέντο του MEGA από τη συμπλοκή
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 χρονών ο Τάσος Ελευθεριάδης. Υπήρξε ένας πολύ γνωστός επιχειρηματίας της Βέροιας, καθώς με τα αδέρφια του
-
Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της στην παλιά εθνική οδό – Η ανακοίνωση της αστυνομίας
-
Ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία του πραγματοποίησε ο Μιχαήλ - Κλήμης Κουφόπουλος, αποδεικνύοντας ότι η θέληση, η επιμονή και η
-
Για να πας από Βέροια προς «Αεροδρόμιο Μακεδονία» θα πρέπει να πληρώσεις τρία διόδια
-
Ένας από τους ανθρώπους που οραματίστηκαν και έθεσαν τα θεμέλια της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», ο αείμνηστος Αριστοτέλης (Τέλης)
-
Δημοσιογράφος έγραψε ειδικό άρθρο για την πόλη μας, λέγοντας πως είναι το... βασίλειο των πεζών
-
Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία και η Θεσσαλονίκη μετά την είδηση του θανάτου της Φωτεινής Μπουφίδου. Το άτυχο κορίτσι έφυγε





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.