http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η περιφορά του Επιταφίου Αναλήψεως Παπάγου


Συνάντηση με τον Επιτάφιο της Αγίας Παρασκευής
Σε κλίμα κατάνυξης και με καλές καιρικές συνθήκες, τελέστηκε η Ακολουθία του Επιταφίου στις εκκλησίες της Βέροιας, με την συμμετοχή χιλιάδων πιστών, που προσήλθαν, είτε στις ενορίες τους είτε επιλέγοντας κάποια άλλη εκκλησία.

Λίγο πριν τις 21:00 ο Επιτάφιος του Ιερού Ναού Αναλήψεως Παπάγου, εξήλθε του Ναού όπου εψάλησαν τα εγκώμια και στις 21:00 ξεκίνησε η περιφορά του. Ο Επιτάφιος πέρασε φέτος και από την οδό Κομνηνών, όπου στη συμβολή της με την οδό Ιουστινιανού, ακριβώς έξω από τον Σύλλογο της Καλλιθέας, έκανε την πρώτη στάση όπου εψάλησαν τα εγκώμια και συναντήθηκε με τον Επιτάφιο του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής, με τον πατέρα Μητροφάνη να τελεί την δέηση.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ