Άφησε το δικό του στίγμα στο ΠΑΣΟΚ, είχε διατελέσει δήμαρχος Αντιγονιδών και δημοτικός σύμβουλος επί σειρά ετών στο Δήμο Αλεξάνδρειας. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφούσε τακτικά στον τοπικό τύπο και είχε ενεργή συμμετοχή στις εσωκομματικές εξελίξεις του Σοσιαλιστικού Κινήματος.
Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί το Μεγάλο Σάββατο 11 Απριλίου 2026 και ώρα 1:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια.
Συλλυπητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη και ειλικρινή του θλίψη για την εκδημία του Τάσου Τασιόπουλου, ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια την τοπική αυτοδιοίκηση, ως πρώην Δήμαρχος Αντιγονιδών και πρώην Κοινοτάρχης Κεφαλοχωρίου.
«Ο εκλιπών διακρίθηκε για την πολυετή προσφορά του στον τόπο, αφήνοντας το αποτύπωμά του στην κοινωνική και αναπτυξιακή πορεία της περιοχής.
Η προσήλωσή του στο κοινό καλό και η αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελούν παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος» καταλήγει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.




Καλό παράδεισο Τάσο. Ανάσταση και για σένα μαζί με τον Θεάνθρωπο μέρες που είναι. Γείτονας της συζύγου σου από Κουλούρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλον παράδεισο φίλε Τάσο συληπητηρια στην οικογενεια
ΑπάντησηΔιαγραφήΑν και αντίπαλοι σέ συμπαθούσα καλό παράδεισο!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό απαράδεκτο φιλε Τάσο. Δεν προλάβαμε να πιούμε τον καφέ που συμφωνήσαμε. Συλλυπητήρια στους οικείους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τους χρήσιμους κι ευτυχισμένους ανθρώπους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό παράδεισο φίλε
ΑπάντησηΔιαγραφή