http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Rocky βρήκε το δικό του σπίτι στα Ριζώματα

Κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, το Δημοτικό Σχολείου Ριζωμάτων-Δάσκιου-Σφηκιάς αποφάσισε να αναλάβει μια ξεχωριστή δράση που τους γέμισε χαρά και υπερηφάνεια. Όλοι μαζί, μαθητές και εκπαιδευτικοί, ενώσανε τις δυνάμεις τους για να φροντίσουνε τον αγαπημένο σκύλο, τον Rocky, τη μασκότ του σχολείου, ο οποίος κάποτε ήταν αδέσποτος και βρήκε κοντά μας ένα ασφαλές καταφύγιο.

Με δημιουργικότητα και διάθεση για προσφορά, κατασκευάσανε ένα όμορφο και λειτουργικό σπιτάκι για εκείνον. Χρησιμοποιήσανε ένα παλιό κομμάτι επίπλου που βρέθηκε στα απορρίμματα και το μετατρέψανε σε ένα ζεστό σπιτάκι, δίνοντάς του νέα ζωή. Με αυτόν τον τρόπο συμβάλανε ενεργά στην ανακύκλωση και δείξανε πως ακόμη και αντικείμενα που φαίνονται άχρηστα, μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το αποτέλεσμα δικαίωσε και το χαμόγελο της «μασκότ» αποτελεί τη μεγαλύτερη ανταμοιβή.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ