http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καρανίκας: «Ο Τσίπρας δεν μπορεί να νικήσει τον Μητσοτάκη»

Καμία πρόθεση συμμετοχής στο νέο πολιτικό εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα δεν έδειξε ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής (3/4) υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επιδιώκει «να πάρει τη ρεβάνς από την Αριστερά που τον υπονόμευσε και δεν τον στήριξε».

Την ίδια ώρα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να επικρατήσει έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη, σημειώνοντας πως όποιος βρίσκεται στην εξουσία έχει πάντα προβάδισμα απέναντι σε κάποιον που τώρα ξεκινά.

«Δεν μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί όποιος κυβερνάει είναι 2 κλικ παραπάνω από κάποιον που τώρα δημιουργείται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τη συνέντευξη του κ. Τσίπρα το βράδυ της Πέμπτης, ο Νίκος Καρανίκας είπε «δεν είπε ψέματα, το αν έκρυψε κάτι είναι άλλο θέμα. Εγώ στον Τσίπρα χρεώνω το δημοψήφισμα για την ανατροπή Κασσελάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ένα κόμμα παράγκα που επιμένουν να διατηρούν ό,τι έμεινε από το πραξικόπημα. Ο Τσίπρας έφυγε από το κόμμα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν συμμετείχε σε όσα έγιναν αλλά δεν έκανε κριτική ούτε διαφοροποιήθηκε. Τη Δημοκρατία τη θεωρώ πολύ σημαντικό πράγμα».

«Δεν με αφορά αυτή η αριστερά. Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είπε ότι θέλει να ανακατέψει τα ρεύματα αλλά μιλάει για μαρξιστικού τύπου αριστερά που είναι λίγο παραπάνω προσωποκεντρική», συνέχισε ο κ. Καρανίκας.

Κατά την εκτίμησή του, δε, «ο Τσίπρας κάνει ένα δικό του κόμμα για προσωπικούς λόγους, δεν τον κάλεσε κάποιο κίνημα, δεν υπάρχει λαϊκό κίνημα. Θέλει να απαντήσει στα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί και δεν απάντησε τότε. Θέλει να πάρει τη ρεβάνς στην αριστερά που τον υπονόμευσε και δεν τον στήριξε».

2 σχόλια:

  1. Βελοπουλο. Δεν εχει Τσιπρα η Μητσοτακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα παρακαλουσα τον Veriotis,να μας προειδοποιει για τις τοποθετησεις του λαμπρου αυτου πολιτικου,ετσι ωστε να απομακρυνουμε τα παιδια μας σπο κοντα μας,ειναι και πασχαλιατικες μερες.Καλο Πασχα σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ