http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγήκαν τα «πιστόλια» στο Δημοτικό Συμβούλιο: Μετωπική σύγκρουση Βοργιαζίδη - Παλουκίδη - Κορωνά - Μιχαηλίδη

Βοργιαζίδης προς Παλουκίδη: «Εγώ εσένα θέλω αντίπαλο στις εκλογές»

Βοργιαζίδης προς Κορωνά: «Ήσουν ο πιο αποτυχημένος αντιδήμαρχος»

Παλουκίδης: «Είμαι με το δάχτυλο στην σκανδάλη και μόλις μου δοθεί η ευκαιρία θα πυροβολήσω»

Κορωνάς: «Την επόμενη φορά που θα με προσβάλετε, θα κάνω μηνύσεις, με αυτόφωρη διαδικασία»

Μιχαηλίδης: «Δεν χαλαλίζω πολιτικές σφαίρες σε εύκολους αντιπάλους»

Σύγκρουση «μεγατόνων» είχαμε στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και της Αντιπολίτευσης. Η αρχή έγινε όταν πήρε τον λόγο ο Κώστας Παλουκίδης, ο οποίος επιτέθηκε προσωπικά στον Δήμαρχο, λέγοντας πως είναι με το δάχτυλο στην σκανδάλη και ότι μόλις του δοθεί η ευκαιρία θα πυροβολήσει. Από την πλευρά του, ο  Κώστας Βοργιαζίδης του απάντησε πως είναι πολύ εύκολος αντίπαλος και ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές αυτόν προτιμάει για αντίπαλο!

Λίγο αργότερα, η οξεία αντιπαράθεση συνεχίστηκε μεταξύ του Θεόφιλου Κορωνά και του δημάρχου. Ο Κώστας Βοργιαζίδης ανέφερε πως ήταν ο χειρότερος αντιδήμαρχος που πέρασε από τη Βέροια, με τον κ. Κορωνά να του απαντάει πως την επόμενη φορά που θα νιώσει προσβεβλημένος, θα πάρει τηλέφωνο την Αστυνομία και θα υποβάλει μηνύσεις με αυτόφωρη διαδικασία. Παράλληλα, απαίτησε να του μιλάνε όλοι στον πληθυντικό, όπως άλλωστε κάνει και ο ίδιος σ' όλες τις συνεδριάσεις.

Στο παιχνίδι της αντιπαράθεσης μπήκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης, ο οποίος δέχθηκε τα πυρά των Παλουκίδη+Κορωνά για το πώς διευθύνει την συζήτηση. Ο κ. Μιχαηλίδης τόνισε πως σέβεται όλους τους δημοτικούς συμβούλους και ότι δεν χαλαλίζει καμία πολιτική «σφαίρα» σε εύκολους αντιπάλους.


2 σχόλια:

  1. ολοι τους βλαχομαγκες επαρχιώτες του τίποτα, του κενου.
    που σε σοβαρή χωρα που εχει οραμα δεν θα ηταν τίποτα.
    ΥΓ
    βράστε σταρι για κολυβα για την νεκρη πολη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ