http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ανοίγει ξανά για το κοινό το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας

Η Αντιδημαρχία Αθλητισμού ενημερώνει ότι το Δημοτικό Γήπεδο τίθεται σε σταδιακή επαναλειτουργία αποκλειστικά για περπάτημα και ελαφρύ τρέξιμο στον στίβο (ταρτάν).

Σημαντικές οδηγίες για όλους τους πολίτες:

• Χρήση μόνο του στίβου – απαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η είσοδος στον χλοοτάπητα
• Η χρήση του στίβου (ταρτάν) θα επιτρέπεται μόνο σε όσους φέρουν αθλητικό υπόδημα

Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας για το κοινό, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 355/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι οι εξής:

• Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή:
07:00 – 14:00 και 20:00 – 21:00

• Τρίτη – Πέμπτη:
07:00 – 14:00 και 19:00 – 21:00

• Σάββατο:
09:00 – 21:00

«Ζητούμε τη συνεργασία όλων για την προστασία των νέων εγκαταστάσεων και την ασφαλή άθληση. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις αθλητικές υποδομές του Δήμου μας, δημιουργώντας ασφαλείς και σύγχρονους χώρους άθλησης για όλους τους δημότες. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση με την πλήρη ολοκλήρωση του έργου», καταλήγει η ενημέρωση του Δήμου.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ