Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026 η ενημερωτική ομιλία με τίτλο «Διατροφικές προκλήσεις στην τρίτη ηλικία – Το κλειδί για την υγιή γήρανση», που διοργάνωσαν το ΚΑΠΗ Δ.Η. Πόλεως Νάουσας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Νάουσας και το τμήμα Διαιτολογίας στην Αίθουσα Πολυχώρου «Χρήστος Λαναράς».
Η εκδήλωση συγκέντρωσε μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, με σημαντική συμμετοχή πολιτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη διατροφή στην τρίτη ηλικία.
Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Θεοφάνης Κουτρούλιας, Προϊστάμενος Τμήματος Κλινικής Διατροφής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας – Μονάδα Νάουσας, ο οποίος παρουσίασε με επιστημονική πληρότητα και σαφήνεια θέματα όπως:
- Οι διατροφικές ανάγκες των ηλικιωμένων
- Η πρόληψη της υποθρεψίας
- Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος
- Η διατήρηση της μυϊκής μάζας και της καλής ποιότητας ζωής
Η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα θετική, ενώ ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις και χρήσιμες διευκρινίσεις, αναδεικνύοντας το έντονο ενδιαφέρον για το θέμα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Παιδειας, Νεολαίας και Αθλητισμού κα Χριστίνα Ράλλη, καθώς επίσης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κος Χατζηιωαννίδης Λάζαρος, ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση.
Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας ,Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού κος Χατζηιωαννιδης Λαζαρος και το ΚΑΠΗ ΔΗΜΟΥ Η.Π.ΝΑΟΥΣΑΣ ευχαριστούν θερμά τον κο Κουτρουλιά Φάνη για την πολύτιμη συμβολή του, καθώς και όλους που παρευρέθηκαν και στήριξαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.
Παρόμοιες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης θα συνεχιστούν και στο μέλλον, με στόχο την προαγωγή της υγείας και της ευεξίας των πολιτών για μια ενεργό και υγιή γήρανση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Καταδίκη μεσάζοντα που παρίστανε τον εκπρόσωπο ολλανδικής εταιρίας - Αθώοι άλλοι οκτώ κατηγορούμενοι
-
Μίλτος Πασχαλίδης, Ελεονώρα Ζουγανέλη και άλλα 11 υπαίθρια μουσικά δρώμενα με σπουδαίους καλλιτέχνες
-
«Τον μετέφερα στα Επείγοντα σε ημιαναίσθητη κατάσταση και υπέγραψα εγώ για να γίνει η αιμοκάθαρση, ώστε να του σώσουν
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Θωμάς Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό
-
Ένα σπάνιο πρωινό τετ α τετ είχε πριν από λίγες ημέρες αναγνώστης του veriotis.gr με αρκούδα στην Παναγία Σουμελά, που ευτυχώς δεν κατέληξε
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 84 ετών, η Ελισάβετ Ταϊπλιάδου. Η κηδεία της εκλιπούσης θα γίνει την Παρασκευή 8 Μαΐου 2026 και ώρα 11:00, από
-
Η θρυλική Generation X επιστρέφει για ένα βράδυ αναμνήσεων και διασκέδασης
-
H ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στο πλαίσιο των προγραμματισμένων έργων συντήρησης του δικτύου διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανακοίνωσε προσωρινές
-
Φέρνει σοβαρό πλήγμα σε ταξιδιώτες και τοπική οικονομία Έντονο προβληματισμό και ανησυχία προκαλεί στη Βέροια και συνολικά




.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.