Στιγμές τρόμου για 81χρονο στην Αλεξάνδρεια- Ληστής το απείλησε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι του
Στιγμές τρόμου για έναν 81χρονο άνδρα σε περιοχή της Αλεξάνδρειας, που ήρθε αντιμέτωπος με έναν ληστή μέσα στο σπίτι του.
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου 2026, 51χρονος ημεδαπός άνδρας διέρρηξε το παράθυρο της μονοκατοικίας του 81χρονου, την ώρα που αυτός κοιμόταν, προκειμένου να κλέψει. Όταν έγινε αντιληπτός από τον ηλικιωμένο, ο δράστης τον απείλησε με μαχαίρι και του ζήτησε χρήματα και κοσμήματα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.
Στο συμβάν έσπευσαν άμεσα οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αλεξάνδρειας, που συνέλαβαν τον 51χρονο, ενώ όπως διαπιστώθηκε, 51χρονος ημεδαπός συνεργός του, τον ανέμενε σε όχημα εξωτερικά της οικίας, ο οποίος εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε κοντινή περιοχή και συνελήφθη.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Πόσο θα κοστίζει η διέλευση για ένα αυτοκίνητο, ένα φορτηγό και ένα λεωφορείο;
-
Θλίψη σκόρπισε στην Ημαθία η είδηση του θανάτου του Παντελή Ζωγράφου, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών ήταν γνωστός δημοσιογράφος
-
Η νεολαία της Μακεδονίας βγαίνει για νυχτερινή διασκέδαση στον Πλαταμώνα, έναν προορισμό που έχει κερδίσει τη φήμη ως η...
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 84 ετών ο Παναγιώτης Ρουσσάκης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου και ώρα 6:30
-
«Έσπασαν» τα νεύρα των οδηγών - Aγανάκτηση και πολλά κορναρίσματα
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών η Βηθλεέμ (Βίλμα) Μαυροματίδου. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Αυγούστου και ώρα
-
Κάναμε αυτοκινητοδρόμους, με πολλά δισεκατομμύρια ευρώ, για να πηγαίνουμε από τον... παλιό!
-
Την έντονη ενόχλησή τους εκφράζουν οι πολίτες του δήμου Βέροιας και η Ομάδα Δράσης των Ενεργών Πολιτών του δήμου Αλεξάνδρειας για τα νέα
-
Γεύματα κάτω από ροδακινιές και τρίλιζα με φρούτα Κάτω από τη σκιά των φορτωμένων με καρπούς δέντρων και με τον καυτό
-
Μια από τις πλέον συγκινητικές στιγμές των εκδηλώσεων του Δεκαπενταύγουστου στην Παναγία Σουμελά αποτέλεσε και φέτος η





Δεν πρέπει να είναι ''ΡΟΜΑ'' έχουν ενταχθεί στην κοινωνία εδώ και πολλά χρόνια.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕιναι ξεκαθαρα και απο αλλη περιοχη.
ΔιαγραφήΟι γυφτοι στην περιοχη της Αλεξανδρειας ειναι κρατος εν κρατει, δεν τολμαει να τους πειραξει κανεις και ειδικα η Αστυνομια,της προαλλες μια Θεια μου ηλικιωμενη που διαμενει μονη σε χωριο δεχτηκε επιθεση στο σπιτι της τα μεσανυχτα στη μια η ωρα χτυπουσαν επιμονα την πορτα επι μια ωρα σχεδον και οταν καλεσε τον εκατο της ειπε ο αστυνομικος δε μπορει να τη βοηθησει γιατι που ξα βρει το σπιτι τετοια ωεα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟταν καποιος δεν δουλευει αυτο παθαινει. Μενει ταπι! Ληστευουν ηλικιωμενους ως ευκολη λεια. Οπως απειλει καποιος ηλικιωμενους-ες θα το συνεχισει ως συνηθεια. Ακομη ρομα απο πατρα και απο κρητη ερχονται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΑ ΔΙΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
ΑπάντησηΔιαγραφή