http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατόβραδο με live μουσική και όλο το ΣΚ σούβλες και ξυλόφουρνος στο «Παλιό Ποδήλατο»!


Τέλεια πρόταση και για κοπή πίτας μετά μουσικής
Σαββατόβραδο... και ψάχνετε κάπου να διασκεδάσετε απόψε με φαγητό, ποτό, παρεΐστικο περιβάλλον, μουσική και χορό; Σας έχουμε την πρόταση. Με όλα τα παραπάνω και μόλις λίγα χιλιόμετρα από τη Βέροια, στη Ραχιά. Για καλό φαγητό με την παρέα ή την οικογένεια, ψητά, μεζέδες, μπύρες, τσίπουρα, ούζα και ρετσίνες και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας να φάτε και να πιείτε, σε ένα όμορφο περιβάλλον, στη ζεστή και φιλόξενη σάλα του «Παλιό Ποδήλατο».


Τα Σαββατοκύριακα μάλιστα, βάζει μπρος και τις σούβλες με κοκορετσάκια, κεμπάπ και άλλα, ενώ ανάβει και ο ξυλόφουρνος, για νοστιμιές που δεν έχετε ξαναγευτεί, όπως κότσια, εξοχικό και άλλα... Κρέατα ψητά και μαγειρευτά, που γίνονται λουκούμια για να συνοδευτούν με το κρασάκι μας, το τσιπουράκι μας ή την μπύρα μας.

Και Σάββατο βράδυ, έρχεται και το live για χορό και διασκέδαση!





Απολαύστε κρεατικά και φυσικά όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Πάρτε την παρέα ή την οικογένεια, ανεβείτε στη Ραχιά σε λίγα λεπτά και απολαύστε καλό φαγητό στη ζεστή ατμόσφαιρα που προσφέρει ο εσωτερικός του χώρος.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ