Την σχετική ενημέρωση έκανε ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Γιώργος Μελιόπουλος, ο οποίος συνέστησε μεγάλη προσοχή στους οδηγούς. Ευτυχώς, σήμερα ο δρόμος είναι καθαρός, αλλά καλό θα είναι οι διερχόμενοι να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα και αυξημένη προσοχή για την αποφυγή ατυχημάτων.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)





ο δρομος αυτος ειναι της δεη...δεν ειναι για ολους
ΑπάντησηΔιαγραφήΤον αγόρασε;
ΔιαγραφήΣτο βουνό της τον άνοιξε η ΔΕΗ? Άσε που το ποτάμι της κατέβασε πολύ νερό.
ΔιαγραφήΓιατί ρε φίλε, αυτοί που πάνε στη ΔΕΗ δεν είναι άνθρωποι!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔεν μπορεί ο Δήμος Βέροιας να εκμεταλλευτεί τουριστικά και για τους δημότες του τις λίμνες γιατί είναι της ΔΕΗ.
ΑπάντησηΔιαγραφή-πληρωσε και αγόρασε τον μεγαλύτερο ποτάμι της Ελλάδας;
-Δινει τζαμπα ρεύμα στους δημότες για την εκμετάλλευση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων βουνού;
-γιατι κάνουν την πάπια τοπικοί άρχοντες (?)στη κατάληψη βουνών ποταμών χωρίς αντίκρισμα ουσιαστικό στην τοπική κοινωνία;
Μετα την γέφυρα στην τεχνητή λίμνη αμμου, στρίβουμε δεξια στην αρχή του δρόμου έχει πινακίδα (αν δεν έχει καταστραφεί) που λέει οτι ο δρόμος είναι ιδιωτικός (της δεη). Εισέρχεστε με δίκη σας ευθύνη. Διανοίχτηκε για να εξυπηρετεί τους εργαζόμενους της δεη κατά κύριο λόγο και οχι για επισκέπτες και για τους (υπό εξαφάνιση) κάτοικους της σφηκιας, των ριζωματων, του δασκιου κτλπ. Αν ήθελε η δεη τον έκλεινε εντελώς. Αυτό εννοώ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑυτο το ποταμι αν ηταν σε κανενα σοβαρο κρατος της Κεντρικης Ευρωπης θα εφερνε πολλα δισεκατομμυρια καθε χρονο απο τον τουρισμο και αλλες αξιοποιησεις. Και πολλη χαρα στους κατοικους, στα παιδια, που θα το επισκεπτονταν/απολαμβαναν καθε μερα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑντ αυτου, η ΔΕΗ του Φωτοπουλου εχει κατσικωθει σαν νταβατζης, λες και ειμαστε στο 1950. Ξυπνηστε, στο 2026 ειμαστε
συμφωνω αλλα τα σοβαρα κρατη εχουν και σοβαρους πολιτες. αρα το κρατος ειμαστε και εμεις.
ΔιαγραφήΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ . ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΓΕΝΕΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟΙ ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ. ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφή