Όσο οι πλαγιές του Βερμίου ασπρίζουν, τόσο οι λάτρεις του χιονιού ετοιμάζουν τον εξοπλισμό τους ελπίζοντας σε μια γεμάτη χιονοδρομική σεζόν με φορτωμένες πίστες.
Και επειδή δεν κρατιόμαστε και θέλουμε άμεσα μια δόση βουνού και χιονιού, από το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2026, το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια θα μας υποδέχεται με τον συρόμενο αναβατήρα Σ2 και την πίστα Παράδεισος 2 (αρχαρίων) σε λειτουργία, τουλάχιστον μέχρι να το στρώσει για τα καλά στις υπόλοιπες πίστες.
Παράλληλα, θα είναι ανοιχτό και το Lift Bar για καφέ, ποτά, ζεστό κρασί και σνακ, για όσους δεν φορέσουν τα πέδιλα και θέλουν να απολαύσουν την μαγευτική ατμόσφαιρα του βουνού από την καρέκλα τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.