“Γλυκόπικρη” γεύση άφησε στον emblem.gr-Φέρωνα Βέροιας η 15η αγωνιστική της Handball Premier, ο οποίος ήρθε ισόπαλος 33-33 με τον ΓΑΣ Κιλκίς στο “Φιλίππειο”, αφού έχασε τη νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τον Φέρωνα, ο οποίος μπήκε στο γήπεδο με ένα σερί 3-0, το οποίος όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να “σβήσουν” γρήγορα και με ένα δικό τους 4-0 πήραν κεφάλι στο ματς. Το σκορ συνεχίστηκε σε ισορροπία ως και το τρίτο πεντάλεπτο, εκεί όπου οι Κιλκισιώτες εκμεταλλεύτηκαν την επιθετική δυστοκία των γηπεδούχων και πήραν μια διαφορά που έφτασε και τα έξι γκολ.
Κόντρα σε όλους και σε όλα, οι αθλητές του Τάσου Χατζηπαρασίδη είχανε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσουν και πλησιάζοντας στο φινάλε του πρώτου μέρους έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στο ένα γκολ, ωστόσο το ημίχρονο βρήκε τον ΓΑΣ μπροστά στο σκορ με 17-15.
Η εικόνα του δευτέρου μέρους ήταν τελείως διαφορετική. Ο Φέρωνας μπήκε με το… “μαχαίρι στα δόντια” και από το πρώτο δευτερόλεπτο έβγαλε ενέργεια και πάθος στον αγωνιστικό χώρο που τον έκαναν να μοιάζει… φαβορί.
Δεν ήταν απλώς παθιασμένοι οι αθλητές της βεροιώτικης ομάδας, αλλά και απόλυτα προσηλωμένοι, θέλοντας να πάρουν την πρώτη τους και ιστορική νίκη στη Handball Premier.
Μέχρι το φινάλε, ο Φέρωνας είχε τον έλεγχο του σκορ, με μικρές εναλλαγές για τους φιλοξενούμενους και έφτασε δυόμιση λεπτά πριν το τέλος να προηγείται με 33-30. Ωστόσο, ο ΓΑΣ πλησίασε και πάλι στο ένα γκολ και στο 29:24 ισοφάρισε το σκορ. Ο Φέρωνας δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην τελευταία του ευκαιρία και έτσι ήρθε το τελικό 33-33 που δίνει τον δεύτερο βαθμό στην ομάδα της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα της Handball Premier.
Για την 16η αγωνιστική, στις 14 Φεβρουαρίου, ο emblem.gr-Φέρωνας Βέροιας φιλοξενείται από τον Αθηναϊκό.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τις 7 χαμένες ψυχές του ΠΑΟΚ που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Ρουμανία, ενώ όλοι οι αθλητές φορούσαν μαύρο περιβραχιόνιο εις μνήμην τους.
emblem.gr ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 33-33
Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-5, 6-9, 7-13, 12-15, 15-17 (ημχ.), 19-20, 21-22, 24-24, 27-27, 31-29, 33-33.
emblem.gr ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Χατζηπαρασίδης): Καμπάς, Ιβανίσεβιτς 3, Κερλίδης 6, Παπαδημητρίου, Τζωρτζίνης 1, Γκεοργκιέφσκι 5, Αγερίδης 1, Μόμιτς 8, Ταπάντζης 7, Μπάλτζης, Μπούντκο, Στογιάννος, Ζαμάνης, Μπουγιάκας 2, Μαυρίδης.
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Γεωργιάδης): Μποροντάι, Αρίμπ 3, Τσαμουρίδης 2, Αλεξανδρίδης 4, Κουκμίσης 9, Μπουτκάρης 2, Βλαχόπουλος, Χαριζόπουλος, Ντιελιερίεφ, Μαντάς 3, Μπέρεζνι 8, Στανκίδης, Παπαγιάννης 2, Φώτογλου, Προβατάς.
Διαιτητές: Γράψας- Κυριακού, Παρατηρητής: Κατσίκης, Δίλεπτα:5-5, Πέναλτι:0/0-5/5.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας κατάγονται τρεις από τους επτά νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Ρουμανία, ενώ ταξίδευαν
-
Αυτό είναι το συγκλονιστικό video της σύγκρουσης - Πολύ σκληρές εικόνες
-
Βουβός πόνος και αμέτρητα στεφάνια - Η Αλεξάνδρεια αποχαιρετάει τα παλικάρια της
-
Όλη η πόλη στον δρόμο - «Ήταν πιτσιρίκια» Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας, από όπου καταγόταν τρεις από
-
Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος στη Ρουμανία: «Δεν υπήρχε καμία πιθανότητα, ήταν πολύ επικίνδυνο»Ένας οδηγός που απέφυγε τη σύγκρουση την τελευταία στιγμή, έδωσε τη δική του εικόνα για όσα συνέβησαν στον δρόμο πριν και μετά τη μοιραία
-
Η Αλεξάνδρεια, η Ημαθία και ο ΠΑΟΚ πενθούν - Ο πόνος είναι βουβός, αλλά η μνήμη τους θα παραμείνει ζωντανή
-
Κόρη της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Ευθυμίας Γώτη
-
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2026 στον επαρχιακό δρόμο από το Μακροχωρίου με κατεύθυνση προς τη
-
Πήγε για πρωινό στο Πασακιόσκι Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον ιδιοκτήτη γνωστού
-
Σοκάρει το βίντεο από το φλεγόμενο διαμέρισμα Σοβαρό περιστατικό πυρκαγιάς βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αλεξάνδρεια





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.