Όπως καταγράφεται, ο νεαρός πληροφορήθηκε για τον Άγιο Παΐσιο και επισκέφθηκε το Άγιον Όρος, στην Παναγούδα. Εκεί, σύμφωνα με τη μαρτυρία, ο Γέροντας Παΐσιος, με την αγάπη και τη χάρη που διέθετε, τον θεράπευσε άμεσα, γεγονός που γέννησε στον φοιτητή βαθιά ευγνωμοσύνη.
Σε μεταγενέστερη επίσκεψή του, λίγο πριν την κοίμηση του Γέροντα, ο φοιτητής ζήτησε έναν τελευταίο λόγο ζωής. Η απάντηση του Αγίου Παϊσίου ήταν χαρακτηριστική: «Όταν βρεθείς εκεί πάνω, να μην χρωστάς κανένα μάθημα».
Το περιστατικό καταγράφεται στο βιβλίο του Ιερομονάχου Παϊσίου «Α’ Εωράκαμεν και Ακηκόαμεν – Οι Αναμνήσεις μου από τον Άγιο Παΐσιο», εκδόσεις Ιεράς Μονής Αγίου Ιλαρίωνος Προμάχοι Αριδαίας.




!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕ είναι μεγάλο ζήτημα οι αιώνιοι φοιτητές, όμως η κυβέρνηση Μητσοτάκη δίνει τέλος σε αυτούς του αργόσχολους με συμπαγή μέτρα και διαγραφές.
ΑπάντησηΔιαγραφήΕύγε
Συγνώμη, εσείς αυτό καταλάβατε από το Άρθρο του ΄΄Βεροιώτη΄΄;
ΔιαγραφήΟτι πεταει και ακουγεται καλα για την Κυβερνηση αμεσως γινεται ρεπορταζ...ετσι διασφαλιζεται και η επιβιωση του σχολιαστη
Διαγραφή