Ο κ. Ζήκος εξήγησε, επίσης: «Στηριζόμαστε στην παράδοση, αλλά σαν νέοι ζαχαροπλάστες θέλουμε να δώσουμε μια νέα πνοή, μια φρεσκάδα, θέλουμε λίγο να τα ‘πειράξουμε’, και έτσι δημιουργούμε την πάστα μελομακάρονου ή κουραμπιέ. Ο κόσμος είναι λίγο δύσπιστος στην αρχή, αλλά όταν το δοκιμάσει ζητάει κι άλλο, το απολαμβάνουν ιδιαίτερα».
Δείτε το video:





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.