Μήνυμα Βοργιαζίδη για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Το μήνυμά του για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απευθύνει προς τους δημότες Βέροιας ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης. Στο μήνυμά του αναφέρει:
Αγαπητοί δημότες,
Οι μέρες των γιορτών μας γεμίζουν με αγάπη και αισιοδοξία για το μέλλον. Ο ερχομός του Κυρίου μεταφέρει το μήνυμα της ελπίδας.
Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να είναι γιορτή ενότητας και αλληλεγγύης, μακριά από τον πόνο και τη μοναξιά. Η νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες μέρες να είναι ειρηνική, γεμάτη υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Ο Δήμος Βέροιας, μέσω όλων των Κοινωνικών δομών, προχωρά σε πράξεις αγάπης για τις ημέρες των γιορτών. Στηρίζει συνανθρώπους μας και οικογένειες που έχουν ανάγκη, λόγω των δύσκολων συνθηκών φτώχειας που βιώνουν στην καθημερινότητά τους.
Παράλληλα, μέσα από σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο Δήμος μεταφέρει το εορταστικό πνεύμα με μουσική και δρώμενα στις πλατείες της πόλης και των Δημοτικών Ενοτήτων.
Εύχομαι σε όλους Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το 2026 με ευθύνη, εργατικότητα και ευαισθησία, ώστε να συνεχίσουμε να χτίζουμε το μέλλον του τόπου σε γερές βάσεις για τους νέους και τα παιδιά μας.
Χρόνια Πολλά!
Ο Δήμαρχος Βέροιας
Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 79 ετών, ο Κωνσταντίνος Κυριακίδης. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 και ώρα 17:00,
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Συγκίνηση και βαθιά συναισθηματική φόρτιση προκάλεσε η επίσκεψη του Ματθαίου Τσαχουρίδη στο πατρικό του σπίτι που βρίσκεται στο
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Θωμάς Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Nothing Else Matters... εκτός από το συγκεκριμένο live, που θα παρακολουθήσουν πάνω από 120.000 άτομα!
-
Με το ολοκληρωμένο σετ θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου, όταν σε σταματήσει η Τροχαία - Υ ποχρεωτικό για όλα τα οχήματα





Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.