http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κομμένη» από μπλόκα σε δύο σημεία η Εθνική Οδός στην Πιερία


Πώς πηγαίνουν τα οχήματα προς Αθήνα
Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με αποφάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Αθηνών στην Πιερία, με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Συγκεκριμένα, από ώρα 11.55 σήμερα (11 Δεκεμβρίου 2025) και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (438 χιλιόμετρο) έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (434 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου.

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα, εκτρέπονται από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης στην περιφερειακή οδό Κατερίνης και μέσω του νότιου ανισόπεδου κόμβου Κατερίνης εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.

Επίσης, από ώρα 12.20 σήμερα (11 Δεκεμβρίου 2025) και μέχρι νεωτέρας, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Ν. Εφέσου (427 χιλιόμετρο) του αυτοκινητόδρομου.

Τα οχήματα που κινούνται προς Αθήνα, εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Ν. Εφέσου στη δυτική παράπλευρη βοηθητική οδό του αυτοκινητόδρομου και μέσω του ημι-ανισόπεδου κόμβου Δίου εισέρχονται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών.

8 σχόλια:

  1. Köy TV, A Haber, Edirne Televizyonu, Haberler, Cumhuriyet,Star TV.

    Με λαιβ αναμεταδόσεις δεν μπορούνε να κρύψουνε την χαρά τους τα Τουρκικά ΜΜΕ για την κατάσταση που δημιουργήσανε τα μπλόκα στην Ελλάδα. Στηρίζουνε βλέπετε την Τουρκία εσωτερικού της Ελλάδας που κατάφερε με τα τρακτέρ να κάνει αυτά που δεν μπορεί ο τουρκικός στρατός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατάφερε η Ελληνικη(?) κυβέρνηση να κάνει εισαγωγή ντομάτες απο την Τουρκια γιατί το κόστος παραγωγής εδώ είναι υψηλό και δεν συμφέρει.

      Το πρόβλημα των Τουρκων ειναι οτι δυσκολεύοντα οι Νταλικες με φρούτα τουρκιας να διανεμηθούν στη Ελλαδα.

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρετε τι λέτε. Ποια κυβέρνηση έφερε ντομάτες από την Τουρκία? Δεν έγινε κάποια διακρατική συμφωνία Ελλάδας Τουρκίας. Εταιρείες χονδρικής / εισαγωγής φρούτων & λαχανικών τις κάνουν. Υπάρχει το νομικό πλαίσιο που ρυθμίζει τις εισαγωγές και είναι μέρος γενικότερων εμπορικών κανόνων και συμφωνιών και έχει να κάνει με την ΕΕ.
      Συνεχίστε να διασπείρετε ψέματα και θεωρίες συνομωσίας. 50% θα έχει η ελληνική(?) κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές.

      Διαγραφή
    3. Προς 6.42
      Στη Ρωσία σταμάτησε η Ευρώπη να στέλνει Ημαθιωτικα ροδάκινα το 2014 γιατί έκανε επίθεση στη Κριμαια,mercedes BMW όμως έκανε εξαγωγή κανονικά.

      Αυτά είναι στα πλαίσια εμπορικων κανόνων και συμφωνιών(οπως οι ντομάτες Τουρκίας).

      Η Ελληνική κυβέρνηση τουμπεκι ψιλοκομμένο.

      Διαγραφή
    4. Καταρχάς η Ρωσία δεν επιτέθηκε στην Κριμαία. Την κατέλαβε. Όπως κατέλαβε και το Ντόμπας. Όπως ακριβώς προσπάθησε να καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία και ποιος ξέρει τι θα ακολουθούσε. Αν λοιπόν σε απασχολεί η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία να πας στα γραφεία της Ελληνικής λύσης και να διαμαρτυρηθείς στα ορφανά του Πούτιν.
      Φέτος το επιτραπέζιο στην Ελλάδα είχε τιμή παραγωγού έως και 1.40 και τα καλής ποιότητας πρίμιουμ έφτασαν 1,70. ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ! Αντί να κάθονται στα μπλόκα και να ταλαιπωρούνε τον κοσμάκη ας κάτσουν να δούνε πως θα συνεταιριστούν να πουλάνε λιανική με τιμή 2,00 και 3,00 ευρώ. Ήμαρτον πια.

      Διαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΓΙ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαινετε στα σπιτια σας να φατε καμοια ζεστη σουπιτσα και ανοιξτε τους δρομους,θεσσαλονικη βεροια 2,5 ωρες κοντα,εμας τιμωρειτε οχι τη κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα εγω για να κανω εργασιες στο χωραφι μου για να φυγω απο Κατερινη πρεπει να παω προς Μακρυγιαλο και Αιγινιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ