http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επέστρεψε στη Βέροια ο Τσαλουχίδης - Στο πλευρό του Αγάπιου Αναστασιάδη

Η «Βασίλισσα του Βορρά» προχωρά με σταθερά βήματα στην ενίσχυση της διοικητικής της δομής, πραγματοποιώντας μια κίνηση με έντονο συμβολισμό, αλλά και ουσιαστική σημασία.

Αμέσως μετά τον Γιώργο Τουτζάρη, έρχεται ο Γιώτης Τσαλουχίδης, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, που επιστρέφει στον σύλλογο αναλαμβάνοντας ρόλο συμβούλου διοίκησης.

Ο ζωντανός θρύλος του ποδοσφαίρου της Ημαθίας, που σημάδεψε με την παρουσία του ομάδες όπως η Βέροια, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός και φυσικά η Εθνική Ελλάδας, επιστρέφει για να ενισχύσει τη “Βασίλισσα του Βορρά” με την εμπειρία και την προσωπικότητά του.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η Βέροια αναφέρει:

«Επιστροφή ενός θρύλου στη «Βασίλισσα του Βορρά»! Η Βέροια καλωσορίζει ξανά τον ηγέτη Γιώτη Τσαλουχίδη. Ο Γιωτής επιστρέφει ξανά για να βοηθήσει την ομάδα με την τεράστια εμπειρία του και να είναι ο στενός συνεργάτης του προέδρου Αγάπιου Αναστασιάδη».

Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της διοίκησης να θωρακίσει οργανωτικά το σύλλογο, φέρνοντας ξανά κοντά έναν άνθρωπο που γνωρίζει όσο λίγοι το DNA και την ιστορία της ομάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ