http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο συνέδριο της Γ' Μαιευτικής Γυναικολογικής του ΑΠΘ ο Χάρης Κόλβατζης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 7-9 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Porto Palace» της Θεσσαλονίκης το 30
ο Συνέδριο της Γ’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με θέμα: «Κατευθυντήριες Οδηγίες & Πραγματικότητα: Διλήμματα στην καθημερινή άσκηση της Μαιευτικής και Γυναικολογίας». 

Το συνέδριο αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ιατρική κοινότητα, καθώς συγκέντρωσε διακεκριμένους επιστήμονες από όλη τη χώρα, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και σύγχρονων προβληματισμών.


Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχώρισε ο Βεροιώτης ιατρός μαιευτήρας – χειρουργός γυναικολόγος, Dr. Χάρης Κόλβατζης, ο οποίος συμμετείχε στο επιστημονικό πάνελ, ως σχολιαστής στην ενότητα: "Παχύ ενδομήτριο μετά την εμμηνόπαυση - διαχείριση".


Το συνέδριο στηρίχθηκε στη μέθοδο «εκμάθηση μέσω της εμπειρίας και του προβλήματος» (Experience Based Learning – Problem Based Learning), προάγοντας την ενεργό συμμετοχή των ιατρών. Οι εισηγήσεις επικεντρώθηκαν στα σύγχρονα διλήμματα της ειδικότητας, στις δυσκολίες της καθημερινής πρακτικής τόσο στα δημόσια νοσοκομεία όσο και στα ιδιωτικά ιατρεία. Παρουσιάστηκαν πραγματικά κλινικά περιστατικά, αναλύθηκαν οι αντίστοιχες κατευθυντήριες οδηγίες και ακολούθησαν εποικοδομητικές συζητήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ