Στη δεύτερη συνάντηση της νεοσύστατης δημοσιογραφικής ομάδας «Έκφραση», που αποτελείται από νέους και εφήβους της δομής του Συλλόγου Mέριμνα Ατόμων με Αυτισμό , ΚΔΑΠ ΑμεΑ ΜΑμΑ 2, είχε τη χαρά να υποδεχθεί στο χώρο του την κα. Σοφία Γκαγκούση, δημοσιογράφο της τοπικής εφημερίδας ΛΑΟΣ.
Η δημιουργία της ομάδας «Έκφραση» αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για τον Σύλλογο, καθώς δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν δεξιότητες επικοινωνίας, ενεργητικής ακρόασης, δημιουργικής σκέψης και ελεύθερης έκφρασης. Παράλληλα, τους ανοίγει έναν δρόμο επαφής με το σύγχρονο ρόλο των μέσων ενημέρωσης και την έννοια της υπεύθυνης δημοσιογραφίας.
Με την καθοδήγηση των υπεύθυνων της ομάδας και επιστημονικής συμβούλου του Συλλόγου, Ειρήνης Αναγνώστου, καθώς και της Ολυμπίας Λαγοπούλου, οι συμμετέχοντες συζήτησαν με την κα. Γκαγκούση για το επάγγελμα του δημοσιογράφου, τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνουμε ειδήσεις, καθώς και τη σημασία της έγκυρης ενημέρωσης. Στη συνέχεια, τα μέλη της ομάδας συνέταξαν τις δικές τους ερωτήσεις και πήραν συνέντευξη από την καλεσμένη μας.
Η κα. Γκαγκούση ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση, μίλησε με ειλικρίνεια και θέρμη στα παιδιά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις τους, ενθαρρύνοντάς τα να συνεχίσουν τη δημοσιογραφική τους προσπάθεια.
Φυσικά, παρόντες στη δράση ήταν και τα μέλη της mamazing δημοσιογραφικής ομάδας:
Αποστόλης Πουλιόπουλος, Γιάννης Παντελίδης, Θοδωρής Στριμπίνος και Μάριος Γαλάνης, που συμμετείχαν με ενδιαφέρον και ενθουσιασμό.
Στο τέλος της συνάντησης, δόθηκε μια μικρή υπόσχεση: να συνεχίσει αυτό το όμορφο ταξίδι γνώσης και δημιουργικότητας και να ανανεώσει το ραντεβού με την κα. Γκαγκούση.
Η ομάδα «Έκφραση» την ευχαριστεί θερμά για την προθυμία και τη ζεστασιά της.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας








Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.