Στο πλαίσιο της δράσης του Κέντρου Υποστήριξης για τον Αυτισμό Ν. Ημαθίας Μ.Α.μ.Α. για τη δικτύωση και την ενίσχυση της συνεργασίας με φορείς υγείας και κοινωνικής φροντίδας, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου συνάντηση στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας με τον Διοικητή κ. Ηλία Πλιόγκα.
Το Κέντρο Υποστήριξης εκπροσώπησαν η κ. Ελένη Στεφανάκη, Πρόεδρος του Συλλόγου Μ.Α.μ.Α., η κ. Αναγνώστου Ειρήνη, Σχολική Ψυχολόγος και Επιστημονική Σύμβουλος του Συλλόγου, και η κ. Καραγιουβάνη Νίκη, Κοινωνική Λειτουργός του Κέντρου Υποστήριξης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εκτενής ενημέρωση σχετικά με το έργο και τις υπηρεσίες του Κέντρου Υποστήριξης, καθώς και συζήτηση γύρω από τις ανάγκες και τις προκλήσεις που αφορούν την αντιμετώπιση και υποστήριξη ατόμων στο φάσμα του αυτισμού στον χώρο της υγείας.
Μέσα σε ένα κλίμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και κοινού οράματος, τέθηκαν οι βάσεις για τη δημιουργία κοινών δράσεων και προγραμμάτων που θα στοχεύουν:
• στην ενημέρωση και επιμόρφωση του ιατρικού προσωπικού του Νοσοκομείου,
• στην ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν το φάσμα του αυτισμού,
• και στην ενίσχυση της προσβασιμότητας και κατανόησης των αναγκών των ατόμων με αυτισμό στον χώρο της υγείας.
Η συνάντηση υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική και ανέδειξε τη σημασία της διασύνδεσης μεταξύ φορέων υγείας και εξειδικευμένων δομών υποστήριξης σαν το κέντρο μας , με στόχο τη δημιουργία μιας πιο συμπεριληπτικής και ενημερωμένης κοινωνίας.
Το Κέντρο Υποστήριξης για τον Αυτισμό Ν. Ημαθίας Μ.Α.μ.Α. ευχαριστεί θερμά τον κ. Πλιόγκα για τη θερμή υποδοχή και το αληθινό ενδιαφέρον του και προσβλέπει σε μια σταθερή συνεργασία με το Νοσοκομείο Βέροιας προς όφελος των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Στο πένθος έχει βυθιστεί η Ημαθία μετά την είδηση του θανάτου του Γιώργου Παράνομου. Ο εκλιπών ταξίδεψε για την «Γειτονιά των
-
Σοκαριστικές εικόνες έρχονται από το Μακροχώρι, εκεί όπου ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία. Πιο
-
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Σκύδρα από ένα απίστευτο περιστατικό που συνδυάζει πάθος, παρεξήγηση και τελικά μπλεξίματα με τον νόμο.
-
Ένα βαρύ πένθος έχει πέσει στην Κοζάνη και ειδικότερα στην Λευκοπηγή, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών η Ευαγγελία Σίρμπου.
-
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα από το οποίο τραυματίστηκε μια γυναίκα σημειώθηκε νωρίς σήμερα λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα,
-
Ακυρώθηκε το ελαφρυντικό για το δυστύχημα που συγκλόνισε όχι μόνο την Παλαιόχωρα, αλλά και όλη την Ελλάδα
-
Σαν να μην μπήκε καλά ο Μάης... Μετά το πρωινό τροχαίο στο Μακροχώρι, που αυτοκίνητο «μπήκε» μέσα σε ψητοπωλείο
-
Ξεκινά μια νέα εποχή για τους πολίτες, καθώς τίθεται σε εφαρμογή η διαδικασία αντικατάστασης των παλαιών δελτίων ταυτότητας με νέες
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 91 ετών ο Θωμάς Τσίλης. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 4 Μαΐου και ώρα 5:00 μ.μ., στον Ιερό Ναό
-
Πάνε τα ταξίδια σ' όλη την Ευρώπη με μόλις 20 ευρώ - Πλήγμα για τον τουρισμό της Χαλκιδικής και της Πιερίας






Τέλος ο καλύτερος διοικητής του νοσοκομείου Βέροιας άριστη κατάσταση εβγενικα όλο το προσωπικό σου φέρετε εβγενικα και όταν το καλύτερο που έχω δει ποτέ σε όλους τους τομείς καθαρά όλα τα σημεία που πρέπει να είναι και το καλύτερο νοσοκομείο Ζαφείρης Γεωργίος του Νίκολαου και τις Παναγίου Βέροιας.
ΑπάντησηΔιαγραφή