http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στην 1η γραμμή οι Πόντιοι: «Θα είμαστε παρόντες όπου μας χρειαστεί η πατρίδα»

Το έπος του 1940 αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και ηρωικότερες σελίδες δόξας της νεότερης ελληνικής ιστορίας που διεξήγαγε η πατρίδα μας κατά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, κόντρα πρώτα στη φασιστική Ιταλία και στη συνέχεια απέναντι στη ναζιστική Γερμανία, υπό τη σκέπη της Θεοτόκου, φωτεινό και μοναδικό παράδειγμα για όλους τους λαούς της γης και ιδιαίτερα για τις επερχόμενες γενεές.


Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τιμώντας και μη ξεχνώντας τους αγώνες για την ελευθερία και την ανεξαρτησία που με απαράμιλλος σθένος και γενναιότητα πολέμησαν οι παππούδες μας δίνοντας και τη ζωή τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι συμμετείχε με όλα τα τμήματα της στην παρέλαση τιμώντας τους προγόνους μας και δίνοντας ηχηρό μήνυμα ότι θα είμαστε παρόντες όπου και όταν μας χρειαστεί η πατρίδα.



2 σχόλια:

  1. Δεν είστε εσείς μόνοι παρόντες στην πρώτη γραμμή, ΛΛΑ΄ όλοι οι Έλληνες, μήπως κάνετε προβολή, για να ξεχωρίζετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ