Η Μπάντα του Δήμου Βέροιας άνοιξε, όπως κάθε φορά, την παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου για την 113η επέτειο της Απελευθέρωσης της πόλης, στολίζοντάς την με εμβατήρια.
Ακολούθησαν οι γυναίκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και, φορώντας τις παραδοσιακές τους φορεσιές και τις επίσημες αμφιέσεις τους, οι πολιτιστικοί και αθλητικοί Σύλλογοι της Βέροιας, ενώ με το πέρας της μαθητικής παρέλασης, σειρά είχαν οι Πρόσκοποι της Βέροιας και η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ), πριν την εμφάνιση του Στρατού.
Στο προεξέχων τμήμα της εξέδρας των επισήμων, ο Υφυπουργός Λάζαρος Τσαβδαρίδης ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, που επεκρότησε με θέρμη το σύνολο των τμημάτων που παρέλασαν.








































































































































































































Πρώτη παρέλαση χωρίς τον άρχοντα του Νόμου ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ΛΕΦΕΔ ''γατάκια'' σας έσβησε όλους.
ΑπάντησηΔιαγραφήΌλοι οι άλλοι είστε από κάτω μας.
12-15 μήνες θητεία = Ράμπο
Διαγραφή5.08 Σου διέφυγε μία σημαντική λεπτομέρεια. Οι από κάτω είναι ανάσκελα και εσείς πάτε πάνω κάτω για να χαρούν τα "γατάκια "σας... Γατάκι..!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΔήμαρχε μπάχαλο η εξέδρα όποιος γουστάρει κάθεται καφενείο ή όποιος προλάβει κανένα πρωτόκολλο απαράδεκτο
ΑπάντησηΔιαγραφή