Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας και τιμής πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, η καθιερωμένη παρέλαση για την επέτειο της Απελευθέρωσης της Αλεξάνδρειας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα επί της οδού Βετσοπούλου και αποτέλεσε το αποκορύφωμα των εορτασμών για τη συμπλήρωση 113 χρόνων από την ιστορική ημέρα.
Στην παρέλαση συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων από τα σχολεία της περιοχής, πολιτιστικοί και παραδοσιακοί σύλλογοι με τις σημαίες και τις στολές τους, καθώς και τιμητικό τμήμα του Ελληνικού Στρατού, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα στην εκδήλωση.
Η φετινή παρέλαση ξεχώρισε για την ζεστή ανταπόκριση του κόσμου, που κατέκλυσε το κέντρο της πόλης για να τιμήσει την ιστορική μνήμη και να αποδώσει φόρο τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την ελευθερία.
Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από την κάμερα του Sportsfan.gr:
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
-
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 47 ετών η Κατερίνα Τσιγαδάκη. Η κηδεία της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και ώρα
-
Κλείνουν ραντεβού σε απόμερες καφετέριες, ενώ οι πιο τολμηροί συναντιούνται απευθείας σε σπίτια, «για ό,τι προκύψει»
-
Πλούσιο φωτορεπορτάζ και τα ονόματα των νικητών Με λιακάδα και γλυκές για την εποχή θερμοκρασίες, ολοκληρώθηκε το
-
Ποιοι ήταν οι νικητές των τριών αγώνων Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, αναμενόμενο κρύο λόγω εποχής, με πολύ
-
Η μηχανή του καρφώθηκε σε μπάρες Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (10/12) στη
-
Σώτο και Μαρία να σας ζήσει! Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από το βράδυ του Σαββάτου (13/12) ο
-
Περίεργες εικόνες αντικρίζουν αυτές τις ημέρες όσοι περνούν από τον Αλιάκμονα, καθώς ο ποταμός έχει πάρει μια εντυπωσιακή πράσινη
-
Ονόματα και θέματα εμπνευσμένα από παιδικά, γλυκά, παραμύθια, μιούζικαλ και βραδιές όσκαρ!
-
Οι οικογένειες των κεκοιμημένων, παρακαλούν τους συγγενείς και τους φίλους, όπως προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς, προκειμένου να
-
Ύψους 563,5 ευρώ ανά στρέμμα Mια σημαντική εκκρεμότητα για τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας

























































































Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.